joi, 30 septembrie 2010

Quado Meditatia Renasteri

Inchideti-va ochii. Inspirati profund si relaxati-va. Vom face o calatorie, insa tot ce este necesar sa faceti este sa respirati usor si linistit.

Mai intai, vom respira spre un loc linistit, numarand inapoi de la zece la unu. Cand vom ajunge la unu, va veti simti foarte, foarte relaxati.

Si acum respirati inca o data profund si relaxati-va complet.

Si acum, observati doi ingeri vindecatori care planeaza peste voi. Fiecare are un ulcior de argint stralucitor, plin cu lumina si iubirea fara de sfarsit a universului si le revarsa in inima voastra. Observati cum acestea scanteiaza, atunci cand ei le revarsa. Este lumina si iubirea, iubirea pura, iubire fara sfarsit. Observati cum straluceste inima voastra, mai intens si mai intens, plina de lumina si iubire.

Observati cum este purificata inima voastra si devine mai puternica, stralucind mai intens si mai intens, fiind alcatuita din nimic altceva, decat iubire pura.

Si acum, lasati aceasta lumina stralucitoare din inima voastra, sa difuzeze spre fiecare celula a corpului vostru. Lasati-o doar sa se imprastie si sa atinga fiecare celula, atunci cand avanseaza.

Observati undele de lumina care radiaza din inima voastra spre fiecare celula, in afara, radiaza inafara, trezind fiecare celula din corpul vostru. Cand lumina atinge fiecare celula, acea celula se trezeste si devine atenta. Fiecare celula este activata si pregatita sa primeasca aceasta informatie si transformare, pe care noi le vom trimite spre ele, pe durata acestei meditatii.

Lasati undele luminii sa radieze din inima voastra spre fiecare celula, in afara, in afara, radiind, trezind fiecare celula din corpul vostru.

Si acum, avem sa spunem ceva, fiecarei celule din intreg coprul vostru:

Tu iti esti de ajuns. Tu iti esti de ajuns, asa cum esti. Tu esti profund iubita si nu doresti nimic. Tu esti plina. Tu esti ingrijita. Tu esti hranita de iubire. Tu esti iubita, tu esti in siguranta. Te afli in bratele universului iubitor si esti complet in siguranta. Nimic mai mult nu este necesar.

Si, cand vorbim celulelor voastre, mentineti lumina care radiaza din inima voastra. Mentineti unde dupa unde de lumina radianta, din stralucirea inimii voastre, spre fiecare celula.

Si acum, permiteti-ne sa vorbim celulelor voastre:

Nu este nimic de care sa va temeti. Toata frica este indepartata. Toata frica este eliberata din fiecare celula si este pusa in circulatia sangelui. Si de acolo ea se indreapta spre inima, unde este purificata in lumina iubirii. Toata frica este extrasa din fiecare celula si trimisa in afara, ca sa fie spalata si purificata in inima voastra, spalata si purificata de lumina iubirii, care se afla aici. (MONICA: observatia mea: as introduce aici textul BINECUVANTEZ FRICA CE IESE DIN FIECARE CELULA A MEA, O PURIFIC SI O LAS SA PLECE!)

Si observati ca ingerii inca, planeaza deasupra voastra, inca revarsa iubirea scanteietoare nesfarsita a universului. Ei revarsa aceasta iubire in inima voastra, fortificand-o si umpland-o cu mai multa iubire, cu iubire purificatoare, cu iubire intensa, cu iubire care curata.

Observati cum frica paraseste fiecare celula din corpul vostru. Simtiti cum va paraseste. Simtiti-o cum curge inafara celulelor, trece in circulatia sanguina si apoi spre inima voastra. Simtiti cum inima voastra este capabila sa le curete si sa le spele. Simtiti cum, cu fiecare bataie, inima voastra pompeaza, curata si purifica lumina din corpul vostru, lumina care spala si transmuta frica, preluand frica spaland-o ca sa devina iubire.

Si acest ciclu continua. Fiecare celula se purifica de frica si trimite frica in sange. Sangele circula la inima unde frica este purificata si transformata in iubire. Apoi, iubirea curge inapoi spre celule.

Aceasta continua sa circule si sa circule si cand se intampla asta, compozitia fiecarei celule se schimba. Unde era frica si indoiala, unde aveati obiceiuri vechi si dependente, determinate prin frica, prin indoiala, acum exista iubire.

Si aceasta iubire este o iubire profunda, o iubire de sine, intrucat acum fiecare celula este inzestrata cu abilitatea de a se iubi pe sine. Da, fiecare celula este plina cu iubirea de sine.

Si acum, patrundeti mai profund in fiecare celula. Intrati mai inauntru si gasiti frica, asigurati-va ca nu mai exista frica ascunsa in interiorul celulei. Patrundeti profund, profund, pe toate caile in fiecare celula, gasiti frica si scoateti-o afara. Gasiti indoiala si scoateti-o afara. Trimiteti frica si indoiala spre inima, unde ele vor fi spalate de lumina si transformate in iubire. Apoi, iubirea revine inapoi si intra in celule. Iubire, iubire profunda, iubire transformatoare! Iubirea voastra profunda, din fiecare celula a corpului vostru!

Si acum, pentru o clipa, doar fiti! Simtit-va inima cum bate! Simtiti-va circulatia sangelui! Daca mai exista vreo frica sau vreo indoiala, puneti-o usor in circulatie si lasati-o sa fie transformata in inima voastra. Lasati sangele sa circule, sa circule, purificadu-va si intorcandu-va in iubire, transformandu-va in iubire. Ah, da, simtiti cat de minunat este, sa va iubiti, exact asa cum sunteti, prin fiecare celula a corpului vostru!

Si acum, vom calatori inapoi, inapoi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati. Nu incercati sa va imaginati nimic si nu va ganditi la nimic. Pastrati-va atentia pe circulatia sangelui. Pentru ca atunci cand revenim, voi puteti descoperi celulele vechi de memorie, umbre ale celulelor vechi, care inca mai au nevoie sa fie curatate. Celulele au disparut acum, dar memoria persista in corpul vostru. Le vom gasi in corpul vostru energetic, corpul vostru de memorie si vom prelua frica si saracia, singuratatea si durerea, care au existat in acele celule si le vom transforma in iubire!

Si tot ce aveti nevoie, este sa va relaxati si sa simtiti cum inima voastra pompeaza totul prin ea, transforma totul, transforma vechiul in nou, transforma intunericul in lumina, transforma frica si indoiala, durerea si suferinta in iubire, in si mai multa iubire.

Lumina din inima voastra este atat de puternica, incat nimic nu poate sa-i reziste. Tot ce trece prin inima voastra este transformat in iubire. Ingerii planeaza deasupra voastra, revarsand lumina si iubirea nesfarsita a universului in inima voastra fortificata pentru totdeauna.

Si acum, noi patrundem mai profund si mai profund. Voi deveniti mai tineri si mai tineri, pe masura ce noi realizam aceasta, voi treceti printre ani si celulele corpului care erau vii in acel timp, devin mai curate si mai purificate. Ele isi elibereaza frica si indoiala, le pun in circulatie cu blandete, unde sunt circulate si purificate si transformate in iubire.

Noi continuam, inapoi, inapoi, inapoi in viata voastra, mergand mai departe si mai departe, inapoi si purificam usor intreaga istorie a celulelor voastre, energia corpului, memoria celulara, totul se transforma cand sangele purifica celulele, cand sangele curge prin inima, unde totul este transformat, curatat, purificat si reintors in iubire.

Acum, noi mergem inapoi, inainte de a va fi nascut, inapoi in alta viata, in alte locuri ale fiintei, in alte dimensiuni ale creatiei si fiintei. Si, totul este curatat. Memoria altor vieti este spalata si curatata, memoria acelor celule si tot ce mentin ele este spalat, purificat si reintors in iubire.

Toate traumele, toata suferinta si durerea, toata frica si indoiala sunt spalate, sunt scoase din memoria celulelor si curatate. Ele sunt spalate si reintoarse la voi purificate, purificate de lumina care straluceste in inima voastra, de lumina iubirii.

Noi continuam, mai profund si mai profund, in nivele dupa nivele de energie, in nivele dupa nivele de memorie celulara, toate sunt spalate, toate sunt purificate, toate circula prin corpul vostru, circula si se purifica, trecand prin inima voastra, transformandu-se in iubire.

Voi aveti acum, nivel peste nivel de iubire, nivele de viata, toate transformate in iubire. Nivelele de energie si de memorie celulara sunt toate transformate in iubire. Toate sunt voi; puteti observa acum intreg corpul vostru stralucind. Puteti vedea nivele ale luminii si iubirii stralucind in jurul vostru, nivel dupa nivel de energie, memoria celulara si intreaga energie care stralucesc intens, toate transformate in lumina si iubire.

Este vorba despre perfectiunea voastra care straluceste, perfectiunea corpului vostru in aceasta forma de energie. El straluceste mai intens, toate sunt rafinate si purificate, toate sunt pline de bucuria vietii. Voi straluciti de iubire, straluciti de viata, purificati total de orice frica si indoiala, total purificati de vechile tipare de energie, total purificati si pregatiti sa va creati noi obiceiuri si noi modalitati de a fi.

Celulele voastre sunt acum noi in intregime. Sunt pline si complete. Ele nu mai au nevoi; ele nu mai au dorinte; ele nu mai sunt infometate de iubire. Ele sunt pline ochi de iubire, atat de pline, incat ea se revarsa, atunci cand voi straluciti si straluciti de viata vibranta, cand straluciti de iubire vibranta. Straluciti, straluciti plini de lumina. Acesta sunteti voi. Acesta este corpul vostru.

Acum, vom reveni, vom reveni usor, eliberand vechile nivele, eliberand vechea energie a corpului, lasandu-le usor sa se imprastie in aerul din jur. Relaxati-va dupa ce v-ati eliberat de aceste vechi nivele ale fiintei si ati revenit la A FI tu, in corpul fizic, cu aceste celule curate si minunate, toate pline ochi cu iubire.

Voi aveti acum varsta pe care o aveati cand am inceput, dar celulele voastre sunt limpezite si purificate, curate si pline de iubire.

Doar pentru un moment, lasati iubirea din inima voastra sa continue sa straluceasca in afara si sa va umple corpul. Simtiti cum fiecare celula spune bun venit iubirii, acum. Simtiti cum nu mai exista frica ascunsa sau indoiala ascunsa. Totul este curatat si perfect, plin de iubire, plin de viata, pregatit pentru a trai.

Sunteti in siguranta. Sunteti iubiti. Sunteti valorosi si pretiosi, inconjurati de ajutor la fiecare colt. Sunteti protejati. Sunteti in siguranta. Puteti sa va relaxati si sa stiti ca va sunteti suficienti voua insiva; sunteti total capabili sa faceti si sa fiti tot ceea ce cere aceasta viata de la voi.

Va pretuiti in mod profund, incat acum veti onora fiecare celula din corpul vostru, facand doar ceea ce este bine pentru ele. Sa mancati hrana sanatoasa, sa beti apa pura, sa faceti exercitii usoare, lasand sanatatea fiecarei celule sa se extinda si sa ramana pura si plina de iubire.

Va onorati pe voi insiva atat de profund, incat veti face din asta cea mai inalta prioritate de astazi, pastrandu-va celulele purificate si pline de iubire, dandu-le doar ceea ce au nevoie. Sa le rasfatati si sa le pretuiti la fel de mult, cat sunteti voi de pretuiti de universul profund iubitor.

Si daca incepeti sa fiti stresati, daca incepeti sa aveti vechile sentimente de a ravni cu infocare, concentrati-va pe lumina stralucitoare din inima voastra. Concentrati-va pe lumina si simtiti cum radiaza inafara. Simtiti-o cum radiaza si va umple cu iubire.

Puteti face asta. Puteti invata sa va iubiti fiecare celula din corpul vostru atat de mult, incat sa le tratati ca pe un lucru de pret ce sunt. Fiecarei celule ii plac exercitiile. Fiecarei celule ii place sa se miste prin preajma si sa simta fluxul de sange, pentru ca sangele le spala si le purifica. Pastrati circulatia sangelui. Mentineti-va activi, fiti vii si vibranti. Fiecarei celule ii place apa, caci apa este cea care mentine sangele in circulatie, pur si curat. Oferiti-i corpului apa de care are nevoie. Mentineti-va intreg sistemul activ, prin miscare si apa.

Corpurile vostre au nevoie de hrana sanatoasa, hrana completa, alimente proaspete, pentru ca acestea hranesc sangele, sangele purificator. Alimentele proaspete si sanatoase hranesc celulele si le determina sa ramana sanatoase, vibrante si pline de iubire. Apa, exercitiile si alimentele sanatoase mentin fiecare celula productiva si bucuroasa, ajutand-o sa munceasca pentru a va mentine fara frica si indoiala, sa lucreze pentru a va face sa stiti ca sunteti in siguranta, ca va sunteti suficienti voua insiva, ca totul este bine. Fiecare celula are nevoie sa va ridice in slavi si o va face, daca veti dori, dar ajutati-le, oferindu-le ceea ce au nevoie, pentru a se mentine vibrante si vii, stralucind de lumina si iubire.

Faceti asta astazi! Mentineti-va radiant si vibrant. Faceti din asta cea mai mare prioritate a voastra. Nimic in lume nu este mai important decat acest lucru. Aveti grija de voi-insiva si permiteti universului sa aiba grija de rest. Transmiteti acest lucru! Renuntati la nevoia de a controla lucrurile din exteriorul vostru. Renuntati, pentru a fi voi, concentrat in interior, pe lumina stralucitoare si stabila care sunteti!

Radiati si fiti! Straluciti prin frumusetea si iubirea voastra! Lasati iubirea din inima voastra sa radieze si sa straluceasca, sa va umple interegul corp, fiecare celula.

Puteti face asta! O faceti! O faceti chiar acum. Sunteti facuti din iubire si ea radiaza prin voi. Sunteti iubiti. Sunteti in siguranta. Va sunteti suficienti, mai mult decat suficienti, pentru orice v-ar aduce viata astazi. Doar radiati si fiti - si veti fi bine!

Acum este momentul sa revenim. Respirati profund de cateva ori. Miscati-va degetele si apoi picioarele. Miscati-va mainile si apoi bratele. Ridicati-va bratele deasupra capului si intindeti-le. Respirati inca o data profund si, cand sunteti pregatiti, deschideti-va ochii.

Cand veti iesi in lume astazi, reamintiti-va sa radiati lumina iubirii care sunteti voi, care straluceste intens in fiecare celula din intregul vostru corp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu