joi, 30 septembrie 2010

Meditatia Iertarii

Inchideti ochii, respirati profund si relaxati-va! Tot ce vom face, va fi usor si relaxant. Doar permiteti-va sa fiti, abandonati-va vocii mele si clipei; incetisor invitati universul sa va ofere toate darurile si bogatiile sale!

Mai intai, vom respira spre un loc linistit, numarand inapoi de la zece la unu. Cand vom ajunge la unu, va veti simtit foarte, foarte relaxati.

Acum, respirati! Inspirati, zece …. numarati inapoi pana la unu

Si acum, respirati profund la final si cand faceti asta, imaginati-va o scena linistita, un lac cu o pasare planand usor deasupra capului. Aceasta va fi o scena centratoare, pe care sa o folositi mai tarziu, pe parcursul zilei, oricand veti simtit nevoia sa fiti relaxati. Doar, imaginati-va aceasta scena si ea va chema la voi relaxarea totala si deschiderea din aceasta sedinta!

Si acum, va veti oferi voua-insiva un dar minunat. Este vorba despre darul iertarii! Iertarea este doar o eliberare a trecutului, cu blandete, permitandu-va sa va mutati in acum, unde exista iubire si abundenta, in acum unde exista libertate si putere! Va veti darui libertatea fata de ceea ce a fost facut sau a ramas nefacut in trecut si va veti muta in puterea lui acum, a acestui moment, in care veti pretinde in totalitate, propria voastra viata.

Pe durata acestei meditatii, concentrati-va pe o persoana sau pe un incident. Poate fi cineva pe care trebuie sa il iertati sau puteti fi voi-insiva. Concentrati-va doar pe un singur lucru, pe care il veti duce in lumina zilei si apoi il veti elibera cu toata mania, suferinta, invinuirea, vinovatia, frica si durerea, permitandu-va sa va miscati inainte, in viata voastra.

Si acum, imaginati-va piatra neiertarii din inima voastra. Ea constituie o povara grea pe care ati purtat-o de foarte mult timp. Observati-o, fierbinte si manioasa, trimitand vapori otravitori prin corpul vostru si perturbandu-va pacea! Poate ca este prea veche si a fost ascunda mult timp, incat este acoperita intr-un ambalaj solid de gheata, facandu-va inima rece. In ambele cazuri, noi trebuie sa eliminam piatra neiertarii si sa ne deschidem inima spre iubire.

Ganditi-va pentru un moment la ceea ce a determinat ca aceasta piatra sa fie aici, in inima voastra. Poate ca este ceva ce ati facut si pare atat de neiertat, incat nu ati fost capabili sa-l indepartati. Sau poate fi ceva nefacut sau neoferit la timp, cand ati avut cea mai mare nevoie.

Imaginati-va piatra greoaie a neiertarii si simtiti, din nou, ce a determinat-o sa se formeze! Simtiti, din nou, mania, absenta iubirii, tradarea! Simtiti cum v-ati simtit atunci!

Si acum, observati ingerul ce a aparut inaintea voastra! El sta inaintea voastra pregatit sa scoata piatra neiertarii din inima voastra. Dar, voi trebuie sa ii permiteti acest lucru. Cu ochii inca inchisi, respirati adanc si dati din cap afirmativ “da” catre ingerul vostru si permiteti-i sa va ofere acest dar.

Incetisor, ingerul introduce mana sa in inima voastra si indeparteaza piatra neiertarii. Cand face asta, cand piatra este indepartata din inima voastra, lasati toata energia ei sa plece cu ea! Eliberati toata invinuirea, toata durerea! Eliberati-le prin vointa! Lasati toata energia pietrei sa va paraseasca si permiteti-va sa varsati lacrimi de alinare, cand aceasta piatra este luata din inima voastra, cand este extrasa si acum se afla in mainile ingerului stralucitor, care sta inaintea voastra.

El o mentine in fata voastra. Pentru o clipa simtiti-o cum pleaca. Simtiti otrava care va paraseste inima si pleaca cu piatra! Lasati ingerul sa le preia!

Si acum, ingerul se inalta spre ceruri, unde duce piatra ca sa fie transmutata un lumina si iubire. Priviti cand se intampla asta, cand piatra ortravitoare, diforma este preschimbata intr-un cristal scanteietor, plin de iubirea nesfarsita a universului!

Acum, ingerul coboara si se aseaza inaintea voastra, cu miraculosul cristal din iubire in mainile sale. El il tine inaintea voastra si, din nou, va cere permisiunea.

Si, cu ochii inca inchisi, acum, dati afirmativ din cap “da” pentru a permite ingerului sa va plaseze acest cristal stralucitor al iubirii care iarta, in inima voastra!

Ah, simtit-o cum patrunde in voi! Simtiti cum lumina lui se raspandeste prin corpul vostru! Simtiti-o cum straluceste si straluceste in voi, trimitand raze ale luminii si iubirii prin corpul vostru!

Simtiti-o cum vindeca locul in care a stat piatra timp indelungat! Simtiti-o cum va purifica de durere, de manie, de raceala de a fi inchis. Simtiti-o cum va aduce intregirea, cum va aduce darul iubirii si al iertarii! Simtiti cum va face sa fiti pregatiti pentru iubire!

Acum, vom trece prin centrii vostri energetici, cunoscuti ca chakras si usurand curgerea, incat aceasta iertare sa se imprastie prin corpul vostru, vindecandu-va si redandu-va intregului.

Incepeti cu inima voastra si imaginati-va culoarea verde! Lasati inima voastra sa se umple complet cu iubirea iertarii! Luati toate locurile in care inima voastra a devenit rece si impietrita, toate locurile in care era fierbinte si manioasa si inlocuiti-le cu aceasta lumina a iubirii, a iubirii pure, a iubirii nesfarsite a universului! Simtiti-o cum straluceste in voi!

Si acum, lasati acea lumina sa coboare pana ajunge in centrul vostru, in plexul vostru solar, in timp ce voi va imaginati culoarea galbena. Si aici, lasati lumina iubitoare sa va determine sa fiti total centrati in voi-insiva! Plecata este frica de a avea incredere in alta persoana! In locul ei este adusa cunoasterea ca viata este asa cum trebuie sa fie. Plecat este sentimentul ca v-a fost luat ceva! In schimbul sentimentului de gol sau de a fi incomplet, simtiti-va intreg si centrat, absolut complet, exact asa cum sunteti!

Si acum, lasati lumina sa mearga mai departe, in centrul pasiunii si al sexualitatii voastre, in timp ce va imaginati culoarea portocalie. Si aici, lasati iertarea sa va redea iubirea de viata, capacitatea voastra de a fi incantat de lucrurile noi! Si, lasati-o sa va redea si abilitatea voastra de a avea relatii, care sa nu fie patate de tradare si lipsuri! Simtiti cum lumina deschide fluxul si va va permite sa va conectati cu alti oameni, sa va conectati cu pasiunile voastre din viata! Lasati-o sa va reaminteasca cat sunteti de atractivi, asa cum sunteti, in acest moment!

Si acum, lasati lumina sa patrunda in chakra radacina, care se afla la baza coloanei voastre. Imaginati-va culoarea rosie! Si aici, lasati stralucirea iertarii sa va redea sentimentul de siguranta! Lasati-o sa va indeparteze orice sentiment de nesiguranta si in schimb, simtiti cum aceasta iertare v-a dat inapoi viata voastra, v-a dat inapoi abilitatea voastra de a avea grija de voi, fara frica si teama, v-a dat inapoi abilitatea voastra de a fi stabili si in siguranta, stiind ca voi puteti sa va eliberati de greseli, ca puteti merge mai departe, neavand importanta ce ati facut sau ce vi s-a facut si ducand o existenta stabila si in siguranta! Lasati lumina iertarii sa va redea acest sentiment al stabilitatii si sigurantei, in viata voastra!

Si apoi, lasati lumina sa se imprastie prin picioarele voastre, relaxandu-le si permitandu-va sa stiti ca nu exista nimic de care sa va temeti, nimic de care sa fugiti! Totul este bine!

Acum, permiteti sa revenim la inima voastra, unde se afla cristalul iubirii si iertarii stralucind! Din nou, simtiti-il in inima voastra pentru un moment si scaldati-va in stralucirea lui! Simtiti cum inima voastra se vindeca si devine mai puternica si mult mai iubitoare, clipa de clipa!

Acum, lasati lumina sa urce spre gatul vostru, in timp ce va imaginati culoarea albastra! Si aici, lasati sa iasa cuvantele “eu iert”! Lasati aceste cuvinte sa cante prin sufletul vostru: eu iert, eu iert, eu iert!

Si lasati aceasta lumina a iertarii sa va redea abilitatea voastra de a va exprima si de a spune ce trebuie sa spuneti, fara frica! Lasati-o sa va redea abilitatea voastra de a va exprima deschis si cu bucurie! Si da, cu mare iubire!

Si acum, lasati lumina sa difuzeze spre locul din mijlocul fruntii voastre, cunoscut ca al treilea ochi! Imaginati-va o culoare albastra adanca, un albastru indigo, in timp ce simtiti lumina ce patrunde in aceasta zona! Observati cum va deschide abilitatea voastra intuitiva, cum va reda vederea interioara si exterioara! Simtiti cum va indeparteaza norii confuziei si va permite sa-i vedeti pe ceilalti oameni, asa cum sunt de fapt acum, fara coloratura a celor ce s-au petrecut in trecut! Observati cum vederea voastra scanteiaza de claritate, curatata de manie, invinuire, regret si doruri, lasandu-va sa vedeti totul asa cum este, chiar acum, in toata frumusetea si minunatia lui! Permiteti-va sa vedeti lucruril asa cum sunt si aflati ca totul este asa cum trebuie sa fie!

Si acum, lasati lumina sa se inalte la coroana capului vostru, in timp ce va imaginati culoarea violet! Ah, simtiti cum se deschide canalul cunoasterii voastre! Inaltati-va atentia mai sus si mai sus, pana veti simti conectarea cu propriul vostru sine-suflet, o conectare pura a iubirii si a energiei curgand intre sinele vostru suflet si coroana capului vostru!

Simtiti cum sinele vostru suflet este alcatuit din iubire si asta prin indepartarea neiertarii, caci voi v-ati deschis imediat acest canal mai mult si mai mult, atat de mult incat acum toata energia sinelui vostru suflet este capabila sa curga in jos!

Simtit-o acum, simtit-o cum curge in jos si se revarsa in intregul vostru corp! Simtiti iubirea, iubirea totala, iubirea completa, in timp ce se revarsa prin voi, va purifica si va echilibreaza! Simtiti-o, de la coarana capului vostru, pana la degetele picioarelor voastre!

Simtiti ce doreste sinele vostru suflet de la voi! Simtiti cum totul este bazat pe iubire, pe iubire si pace si pe bucuria linistita! Simtiti cum aceasta este capabila acum sa se reverse netulburata prin voi!

Si pentru un moment, doar scaldati-va in aceasta lumina!

Si astazi, cand veti patrunde in activitatea zilnica, daca veti incepe sa reveniti la unele ganduri si sentimente vechi, doar puneti-va mana deasupra inimii voastre si in liniste spuneti-va “Eu iert”! Apoi, observati cristalul ce straluceste in inima voastra, daruind iubire, iubire si mai multa iubire! Simtiti-il cum straluceste in inima voastra si simtiti cum acea lumina se imprastie in corpul vostru! Oferiti-va acest dar mereu si mereu, pana cu greu va veti aminti, cum ati simtit acea piatra!

Si acum este momentul sa revenim. Miscati-va degetele, apoi picioarele! Miscati-va degetele de al maini, apoi mainile! Ridicati-va bratele deasupra capului si intindeti-le! Si, cand sunteti pregatiti, respirati inca o data profund si deschideti-va ochii!

Si reamintiti-va astazi, ca iertarea este un dar oferit voua-insiva. Este un mod de a va rechema viata voastra, de a continua si de a crea viata cum doriti, cu adevarat! Spuneti mereu si mereu: Eu iert, eu iert!

4 comentarii:

  1. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și dr. Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  2. Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă.
    Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că Dr Dawn acuna, un vrăjitor, poate ajuta la recuperarea iubiților. Am contactat-o ​​și a făcut o rugăciune și vrăji speciale pentru mine. Spre surpriza mea, dupa 2 zile, sotul meu s-a intors acasa si m-a implorat pe mine si pe cel al copilului. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie.
    Puteți, de asemenea, să contactați Dr dawn acuna, un puternic vrăjitor pentru soluții,
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    *Dacă vrei vraja pentru a atrage un iubit.
    *Dacă vrei ca vraja să rămână însărcinată.
    *Dacă doriți vraja pentru a opri avortul spontan.
    *Dacă vrei vraja pentru a vindeca orice boală și altele.
    Contactați-o pe e-mailul ei de contact { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  3. Unë po e ndaj këtë dëshmi për partnerët që vuajnë në marrëdhëniet e tyre, sepse ka një zgjidhje të qëndrueshme. Burri im më la mua dhe 2 fëmijët tanë për një grua tjetër për 3 vjet. U përpoqa të jem e fortë vetëm për fëmijët e mi, por nuk munda t'i kontrolloja dhimbjet që më mundonin zemrën. Isha i lënduar dhe i hutuar. Unë kisha nevojë për një ndihmë, kështu që bëra një kërkim në internet dhe hasa në një faqe ku pashë Dr.Fady një magjistar, që mund të ndihmojë të kthehen të dashuruarit. E kontaktova dhe ai bëri një lutje dhe magji të veçanta për mua. Për çudinë time, pas disa ditësh, burri im u kthye në shtëpi. Kështu u ribashkuam përsëri dhe kishte shumë dashuri, gëzim dhe paqe në familje. Ju gjithashtu mund të kontaktoni Dr.Fady, një magjistar i fuqishëm për zgjidhjet e kontaktit të tij
    drfady720@gmail.com ose mund ta shtoni në Whatsapp +2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  4. Emri im është moise. Unë jam një burrë i martuar që kam pasur një keqkuptim me gruan time sepse nuk arritëm të lindnim asnjë fëmijë. Unë u verbova dhe fillova të abuzoja me gruan time, duke i thënë se ajo ishte shkaku i gjithë problemit tonë. Por kurrë nuk e dija se dikush tjetër ishte shkaku i problemit tim familjar. Një ditë po mendoja për gjërat dhe gati sa nuk i telefonova gruas sime për ta pyetur se nga vinin problemet tona. Ajo kurrë nuk dinte çfarë të thoshte, si një burrë që nuk mund të duroj më, kështu që ia shpjegova një miku që më prezantoi me një njeri shpirtëror të quajtur Dr. Fady i cili do të më jepte një zgjidhje që nuk mund ta besoja. do të funksionojë për mirë në familjen time. Kontaktova me njeriun shpirtëror, i shpjegova situatën dhe ai më tha gjërat që duheshin për sakrificë. Pas një muaji punë, gruaja ime mbeti shtatzënë dhe unë isha shumë e lumtur për këtë, sepse kjo ishte gjithçka që prisja falë Dr. Fady për gjënë e madhe që bëri për familjen time. Mos u shqetësoni për problemet tuaja të jetës, kontaktoni Dr. Fady në Whatsapp: +2349039422406 ose me email: drfady720@gmail.com

    Ju gjithashtu mund ta kontaktoni atë për magjitë e mëposhtme

    magjia e dashurisë
    magji e lotarisë
    magjia e hakmarrjes
    magji e mbrojtjes
    Drejtshkrim për kancerin
    Drejtshkrim për të rikthyer ish-burrin/të dashurin/të dashurën tuaj
    Drejtshkrim për abort
    Unazat magjike për fuqitë për të urdhëruar gjërat të ndodhin
    dhe çdo gjë tjetër që ju shqetëson në jetë

    RăspundețiȘtergere