sâmbătă, 2 octombrie 2010

Noul sistem de chakre

Despre noul sistem de chakre
Structura subtila a fiintei este compusa din mai multe "corpuri" subtile, sau structuri subtile, as putea spune. Ele, in filozofia si terminologia orientala, au anumite denumiri specifice.
Corpul subtil care se ocupa de functia energetica a fiintei este asa numitul "corp astral" (care e diferit de corpul eteric, care vehiculeaza alt tip de energii).
- In cadrul acestui corp astral avem o retea de asa numite nadisuri, sau meridiane (de acupunctura). Aceste nadisuri sint niste canale energetice f. subtile, prin care circula energia subtila, si sint asezate ca intr-o retea cu multe legaturi si ramificatii intre ele.
- Principalele puncte de ramificatie, de intilnire a principalelor nadisuri sint asa numitele "chakras", sau "centri de forta", care sint adevarate vortexuri energetice care au ca principal rol (functie) acela ce a recepta si de a emite energie subtila. Aceste nadisuri sint in numar de citeva milioane, dar exista citeva mai principale. Aceste "sui generic" vortexuri de forta (energie) sint, la fel si ele, cu sutele de mii, dar principale sint 7 la numar.
- Aceste 7 chakras au functii diferite in fiinta, si in general functioneaza in mod "automat" la oamenii profani, iar in cazul fiintelor initiate in tainele oculte, spirituale aceasta receptare (asimilare) si emitere (emisie) a acestor energii subtile este facuta si automat, dar si constient, la vointa... prin aplicarea unor metode si tehnici spirituale precise, prin intermediul carora sint atrase si emise EXACT energiile pe care le doreste acel initiat. Aceste chakras sint asezate CLAR si FIX intr-o anumita ordine si nu pot fi in alt loc, decit acolo unde au fost PREVAZUTE de Dumnezeu, stiindu-se ca omul a fost conceput dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.
- Astfel, cele 7 chakras principale sint asezate pe verticala, in ordine, de jos in sus, la o anumita distanta unul de altul, avind ca si corespondenta zonele corespondente de la nivelul corpului fizic, incepind de la baza coloanei, pina in crestetul capului.


In cadrul fiecarei chakras avem un anume numar (FIX si ACELASI la toate fiintele) de nadisuri principale care se intretaie la nivelul acestor vortexuri energetice. In acest fel, la nivelul primului centru de forta, numai si Muladhara Chakras, avem 4 nadisuri principale. Aceste nadisuri mai sint numite si "petale", sau petalele acelui centru de forta. Aceste petale sint FIXE, si fiecare dintre ele urmeaza anumite trasee fixe si incadrate in matricea acestui corp energetic astral, ca intr-o harta. La celelalte chakras avem, respectiv Swadistana 6, Manipura 8, Anahata 12, Vishuda 16, Ajna 2 si... Sahasrara "o mie de petale".
Sistemul de ckakre poate fi vazut ca o matrice energetica splendid colorata, care inconjoara fiecare centru de energie.
Chakrele, sau centrii majori de energie, permit corpului nostru in transformare, sa se integreze in corpul spiritual si sa functioneze corect. Pentru a indeplini aceste proceduri complexe, Ierarhiile Spirituale ne vor dota in curind cu 4 chakre in plus.
Aceste 4 chakre ne vor permite sa ne descurcam in imensitatea de informatii multidimensionale care ne vor inconjura in noua realitate fizica de dupa intrarea in Centura Fotonica.
In plus, celelalte 7 chakre vor fi transformate in vederea preluarii mai multor responsabilitati.

Primul nou centru este in dreptul diafragmei, unde este localizat sistemul memoriei emotionale a corpului.
Al doilea nou centru este situat in dreptul timusului, de unde este reglat sistemul imunitar al organismului.
Urmatorii doi centrii de afla in cap. Unul se afla in partea din spate a capului, chiar deasupra formatiunii "medulla oblongata". El regleaza conexiunea pe care o are constientul cu informatiile din dimensiunile mai inalte.
Cealalta chakra este localizata aproape de glanda piuitara, si este denumita ca si ea.
In locul vechiului sistem de 7 chakre, noul corp va avea 11.
Acesta retea de 11 chakre mai cuprinde inca 2 centri in plus, localizati deasupra capului, centri eterici, interdimensionali.
Ei sunt numiti "Femeia Galactica" si " Barbatul Galactic".
Deci, in total, vor exista 13 chakre principale-2 eterice si 11 care fac parte din corp.
Voi incepe explicarea acestor chakre.
1. Prima chakra, centrul radacinii, ( Muladhara ), este localizata la baza cavitatii abdominale. Atributele ei sunt in schimbare. Acest centru perminte Mamei Terra sa ne acordeze vibratiile cu ale ei.
2. A doua chakra, centrul sexului ( Swadishtana), este localizata aproape de organelle sexuale, si este legata de prima chakra. Scopul ei primordial este sa vitalizeze corpul prin practici sexuale speciale sau discipline cum ar fi Tantra inalt spiritualizata. Acest proces permite ca energia vibranta sa penetreze intregul corp, dar si prima chakra.
3. A treia chakra, centrul plexului solar, (Manipura), este localizata in dreptul plexului solar si este sediul celui de-al doilea punct de conectare la Sinele Total. Energia Vietii intra prin chakra a 7-a din crestetul capului, ( Sahashrara, Coarda de Aur) si prin plexul solar (Manipura, Coarda de Argint). Centrul inimii (Anahata), regleaza aceste energii.
4. Chakra a 4-a, cea nou formata, se gaseste la baza cavitatii toracice, si acum are rolul de a stoca energia emotiilor negative.In viitorul apropiat va avea capacitatea sa anihileze stressul si sa intaresca energiile Vointei, stocate in Plexul solar. Aceasta chakra este centrul unde se stocheaza energia obtinuta prin respiratie-PRANA--, cu scopul de a revitaliza, reintineri, si purifica corpul.
5. A 5-a chakra, centrul inimii (Anahata), se gaseste in dreptul inimii. Reprezinta o legatura vitala cu Energiile Angelice ale Gindurilor Pure, si Energia Sacra a Iubirii Totale, eliberata de orice simt de posesiune, sentimentalism, etc..Aceasta Iubire Pura este cea care face corpul sa functioneze eficient.
6. A 6-a chakra, centrul Timus, este de asemenea nou formata,, asezata in dreptul glandei timus. In viitoarea realitate pe care o vom trai, corpul va fi doar o pura forma-gind. Sistemul sau imunitar va fi puternic si viabil. In componenta corpului Omului Nou, timusul isi va recapata marimea originara, care este cam o treime din marimea inimii unui adult. Acest lucru va insemna ca Timusul va lucra incontinuu, de-a lungul intregii vieti, nu numai in copilarie ca acuma. Corpul uman va atinge usor capacitatea de a anihila orice boala sau dezordine potentiala. Datorita inaltelor nivele ale radiatiei de baza ale Terrei si a multor si de mult uitatelor razboaie care au sfisiat atmosfera in bucati, timusul isi incepe deteriorarea gradata imediat dupa nastere. Pina la maturitate se stringe de la marimea unei inimi de copil, pina la cea a unui mic bob de mazare.
7. A 7-a chakra, centrul gitului ( Vishuddha), este localizata in gitlej si ajuta la colectarea energiei pranice care ne invioreaza si ne purifica corpurile. Actioneaza de asemenea ca un culoar de comunicatie pentru Constiinta, si coordoneaza energiile corpului cu energiile capului.
8. A 8-a chakra, Izvorul Visurilor, este actualmente doar o ramasita atavica si se gaseste in zona lobului occipital, la baza craniului, direct deasupra gitului. Unele persoane, mai ales acelea care au abilitati psihice, au dureri de cap de la informatiile "sugrumate"care creaza un discomfort in acesta regiune. Inactivitatea acestei chakre, oglindeste prezentul noastru statut de Fiinte Adormite, in amnezie, cu o constiinta limitata. In realitatea actuala, oamenii cu abilitati psihice dezvoltate, pot utilize legaturi cu Sistemul Cerebral Limbic, reprezentat de Ajna Chakra, in scopul de a-i controla mental pe altii. Este important faptul de a incojura aceasta chakra cu cu o perdea spirituala de protectie. In noul sistem de constiinta deplina, acest centru enegetic va deveni extreme de important, prin reglarea energiilor psihice, si prevenirea controlului psihic aplicat asupra noastra.
9. Al 9-lea centru, este localizat in zona glandei pituitare. Fiind apropiat de centrul capului, permite corpului sa reactioneze la Lumina si radiatie, si prin utilizarea acestei reactii sa intineresca structura moleculara a corpului. In noul corp, a sasea, a opta si a noua chakra interactioneaza intensiv cu celelalte, permitindu-ne sa folosim in mod benefic si imediat orice informatie vitala si interdimensionala.
10. A 10-a chakra, centrul pineal (Ajna), este localizata in centrul fruntii, deasupra nasului, si linga glanda pineala. Ea prelucreaza frecvente ale Luminii, si este cunoscuta ca Centrul Clarviziunii, sau Al Treilea Ochi. Amblele chakre, a opta si a zecea, ne permit sa receptionam si sa interpretam viziuni si alte mesaje cheie, din Planurile de Vibratie superioare.
11. Chakra a 11-a,Centrul Coroanei ( Sahashrara), este localizata in partea din spate a crestetului capului. In acest loc are loc conectarea dintre energiile Sinelui Superior din Sursa Universala, si cele 2 noi chakre eterice.
12. A 12-a chakra, Femeia Universala, este situate chiar deasupra capului. Ea controleaza partea stinga a corpului si regleaza toate talentele si abilitatile noastre creative. Tot aici isi au originea dorinta interna de Iubire de Sine, precum si dorinta externa de Iubire si Compasiune pentru tot ce ne inconjoara.
13. A 13-a chakra, Barbatul Universal, se gaseste deasupra capului si coordoneaza partea dreapta a corpului.De asemenea domina perceptia realitatii si capacitatea de a materializa un plan conceput mental.Acesta chakra este izvorul dorintei noastre de Armonie interna si inconjuratoare.
Sa ne reamintim ca suntem Fiinte de Energie si Lumina.Structurile noastre celulare si tot ceea ce ne inconjoara este Lumina. Lumina exista ca manifestare a multor si diferitelor frecvente vibrationale. Exista Lumina Vizibila si Lumina Invizibila sau hiperdimensionala (hiperspatiala). Exista multe nivele, planuri, in Lumina. Ea cuprinde totul. Toata Creatia este facuta din Lumina. Din acest unic motiv, fiecare zona din corpul nostru este extrem de sensibila la Lumina. Este foarte important sa intelegem acest lucru. Cu totii suntem Fiinte de Lumina. Putem spune ca chiar acum nu suntem decit niste Fiinte de Lumina care experimenteaza a fi OM.
Din acest punct de vedere suntem capabili sa vedem cum functioneaza fiecare chakra.
Pentru inceput sa examinam modul in care chakrele capului se conecteaza cu cele doua noi chakre formate, a 12-a si a 13-a.
Daca vizualizam zona din jurul capului. vom observa ca se formeaza un triunghi de Lumina, si nu ovalul Aurei binecunoscute.
Aici este foarte important sa facem legatura cu binecunoscutele picturi de pe icoanele bisericilor, care il prezinta toate, pe Dumnezeu Tatal, cu o aura triunghiulara, si nu rotunda, circulara, ovala, ca la ceilalti sfinti.
Din acest triunghi emana un curcubeu de culori care vibreaza si clipesc, formind pachete de energie informationala.
Triunghiul energetic face legatura intre chakrele a 12-a, a 13-a si a 11-a. O alta linie leaga a 11-a cu a 9-a, cu a 8-a, cu a 10-a chakra, si in final se reintoarce la chakra a 11-a (Sahashrara).
Acum sa incercam sa vizualizam doua forme circulare care se ating in chakra Coroanei, pentru a crea un transformator de unde scalare care se roteste. Undele scalare sunt forme de unde interdimensionale. Capul triunghiular al antenei care se roteste, permite unei personae sa radieze energia informationala a Vietii ei, si altora. Amindoua chakrele, atit cea de jos, cit si cea de sus, sunt asfel capabile sa comunice intre ele in moduri care actualmente nu ne sunt accesibile.
De fapt, Omul Terestru, are o prima (exterioara ) vedere si o completa (interioara) vedere.
Capacitatile psihice ca telepatia, telekinezia, clarvederea, clarauditia si psihometria, vor deveni naturale si firesti tuturora.
Chakra a 11-a, a Coroanei, aduce Lumina (Viata si Energia Informationala), si o canalizeaza spre chakra a 8-a si a 6-a.
Asa cum am vazut mai sus, cele 2 chakre, a 8-a si a 6-a interactioneaza, fiind amindoua sensibile la Lumina. Concentrate in acest mod, multe dintre frecventele Luminii Divine, produc o Iubire Armonioasa. Acesta concentare produce energie care face ca chakrele a 8-a si a 6-a sa intre in rezonanta cu a 5-a.
Ca si chakra a 8-a, a 6-a si a 5-a, rezoneaza una cu alta, radiaza energie ce perminte chakrei a 7-a, sa primeasca energie pranica. Apoi acesta prana coboara spre chakra a 4-a, pentru a fi distribuita si a inviora si curata toate celulele corpului.
Energia luminoasa care emana din fiecare centru apare ca niste flashuri ca de foc, dintr-o lumina foarte stralucitoare. Ele incontinuu fac schimb de energie si informatie. Acest proces creaza un feed-back natural, care se regleaza singur si care face ca sistemul energetic al organismului sa para ca se roteste si pulseaza.
Tot asa cum chakrele licaresc, lumina lor creeaza o armonie muzicala. Se creaza un efect similar cu al unui syntetizator legat la un computer care poate converti secventele de culori in compozitii muzicale. Uneori ecourile corpului formeaza un minunat cor angelic. Desi aceste frecvente sunt prea inalte pentru a fi percepute de urechile umane, acesta este un mijloc prin care corpul isi semnaleaza intentiile si invocatiile spre Ingerii Pazitori si Fiintele de Lumina.
Daca cercetam zona Plexului solar, vedem conexiunile spre Coarda de Argint. Aceasta coarda aduce Energie Creatoare Universala de la Sursa Divina., si leaga corpul fizic de dublul sau eteric.
Cheia acestui proces implica relatii intre chakra a 3-a si a 6-a. Chakra a 6-a este un receptor special de energie, care o absoarbe pentru a o transforma pentru imunitate.
Energiile Creatiei Universale curg prin chakra a 3-a si Coarda de Argint, facind sa staluceasca si sa pulseze Coarda, ca o ploaie de culori care spala diafragma.
Chakra a 4-a transmute energiile intr-o forma a lor mai usor utilizabila si o distribuie spre fiecare celula. De asemenea foloseste aceste energii pentru a transforma multe forme-gind negative si limitatoare.
Energia Informationala coboara din chakra a 11-a spre chakra a 3-a, in timp ce Energia Vietii urca din prima chakra spre a 3-a.. In interiorul chakrei a 3-a, aceste energii se intilnesc si interactioneaza, urcind apoi din nou spre chakra a 11-a.
Astfel se completeaza un mare circuit, prin legarea chakrelor de jos de cele de sus.
Daca examinam Lumina care pleaca spre cap, obsevam ca acesta energie uimitoare se misca prima data prin chakrele 12 si 13. In acest fel corpul isi mentine feminitatea (partea stinga) si masculinitatea (partea dreapta). Sistenul nervos, circulator si al constiintei corpului, toate arata energiile duale, masculine-feminine.
Din toate aceste observatii ne dam seama ca Noua fiinta Umana cu costiinta deplina, este capabila sa reintineresca, sa traiasca intr-o lume interdimensionala, si poate vedea energii spirituale.
Poate transcede moartea si poate produce forme-gind extreme de puternice.
Acesta Fiinta doreste sa isi descopere vietile trecute si viitoare, si sa folosesca toate informatiile in acesta cautare.
Pe scurt, aceasta dorinta creeaza in toate fiintele existente fizic, baza unui Nou Contract Colectiv, stapinind construirea unei intregi noi realitati.
Fiecare dintre noi este un Punct Uman de Lumina, care interactioneaza cu altele, si produce astfel o uriasa pinza de energie focalizata.
Suntem Ingeri fizici.
De aceea este imperativ necesar sa fim pregatiti pentru Marile Transformari ce vin.

5 comentarii:

  1. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și dr. Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  3. Unë po e ndaj këtë dëshmi për partnerët që vuajnë në marrëdhëniet e tyre, sepse ka një zgjidhje të qëndrueshme. Burri im më la mua dhe 2 fëmijët tanë për një grua tjetër për 3 vjet. U përpoqa të jem e fortë vetëm për fëmijët e mi, por nuk munda t'i kontrolloja dhimbjet që më mundonin zemrën. Isha i lënduar dhe i hutuar. Unë kisha nevojë për një ndihmë, kështu që bëra një kërkim në internet dhe hasa në një faqe ku pashë Dr.Fady një magjistar, që mund të ndihmojë të kthehen të dashuruarit. E kontaktova dhe ai bëri një lutje dhe magji të veçanta për mua. Për çudinë time, pas disa ditësh, burri im u kthye në shtëpi. Kështu u ribashkuam përsëri dhe kishte shumë dashuri, gëzim dhe paqe në familje. Ju gjithashtu mund të kontaktoni Dr.Fady, një magjistar i fuqishëm për zgjidhjet e kontaktit të tij
    drfady720@gmail.com ose mund ta shtoni në Whatsapp +2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  4. Emri im është moise. Unë jam një burrë i martuar që kam pasur një keqkuptim me gruan time sepse nuk arritëm të lindnim asnjë fëmijë. Unë u verbova dhe fillova të abuzoja me gruan time, duke i thënë se ajo ishte shkaku i gjithë problemit tonë. Por kurrë nuk e dija se dikush tjetër ishte shkaku i problemit tim familjar. Një ditë po mendoja për gjërat dhe gati sa nuk i telefonova gruas sime për ta pyetur se nga vinin problemet tona. Ajo kurrë nuk dinte çfarë të thoshte, si një burrë që nuk mund të duroj më, kështu që ia shpjegova një miku që më prezantoi me një njeri shpirtëror të quajtur Dr. Fady i cili do të më jepte një zgjidhje që nuk mund ta besoja. do të funksionojë për mirë në familjen time. Kontaktova me njeriun shpirtëror, i shpjegova situatën dhe ai më tha gjërat që duheshin për sakrificë. Pas një muaji punë, gruaja ime mbeti shtatzënë dhe unë isha shumë e lumtur për këtë, sepse kjo ishte gjithçka që prisja falë Dr. Fady për gjënë e madhe që bëri për familjen time. Mos u shqetësoni për problemet tuaja të jetës, kontaktoni Dr. Fady në Whatsapp: +2349039422406 ose me email: drfady720@gmail.com

    Ju gjithashtu mund ta kontaktoni atë për magjitë e mëposhtme

    magjia e dashurisë
    magji e lotarisë
    magjia e hakmarrjes
    magji e mbrojtjes
    Drejtshkrim për kancerin
    Drejtshkrim për të rikthyer ish-burrin/të dashurin/të dashurën tuaj
    Drejtshkrim për abort
    Unazat magjike për fuqitë për të urdhëruar gjërat të ndodhin
    dhe çdo gjë tjetër që ju shqetëson në jetë

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima dată când mă întâlnesc cu un medium psihic și trebuie să spun că chiar merită. Au trecut 6 luni de când soțul meu m-a părăsit fără să spună nimic. Toate datorită doctorului Ellen am reușit să mă conectez din nou cu soțul meu cu vraja lui puternică de dragoste pentru reuniune și acum mă iubește mai mult decât înainte. Veșnic recunoscător cu The Great Dr Ellen! Recomand cu căldură, datele sale de contact WhatsApp (+2348106541486 ).Email: ellenspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere