joi, 30 septembrie 2010

Meditatia Abundentei


Inchideti ochii, respirati profund si relaxati-va! Tot ce vom face, va fi usor si relaxant. Doar permiteti-va sa fiti, abandonati-va vocii mele si clipei si invitati usor universul sa va ofere toate darurile si virtutile.

Mai intai, vom respira usor, spre un loc linistit, numarand inapoi, de la zece pana la unu. Cand vom ajunge la unu, veti fi foarte, foarte relaxati

Si acum, respirati. Inspirati, zece, zece, zece si expirati, noua, noua, noua. (numarati inapoi pana la unu)

Si acum, respirati adanc din nou si cand faceti asta, imaginati-va o scena linistita, un lac cu o pasare planand usor deasupra. Aceasta sa fie o scena centratoare, pe care sa o folositi mai tarziu, oricand veti avea nevoie sa fiti relaxati. Doar imaginati-va aceasta scena si ea va chema inapoi intreaga relaxare si deschidere a acestei sedinte.

Acum, vom elibera usor tensiunea din toti centrii vostri energetici. Acestia sunt locurile din corpul vostru, in care curge energia inauntru si inafara si se numesc chakre. Vom intra in chakre si pentru fiecare, va veti plasa atentia acolo, relaxandu-o si lasand energia sa curga. Puteti sa va imaginati culoarea asociata cu acea chakra. Sau puteti sa nu faceti nimic din acestea si in mod simplu sa va relaxati si sa ascultati cuvintele. Orice veti face sau nu veti face, este bine.

Sa incepem cu prima chakra, care este localizata la baza coloanei. Daca sunteti asezati, puteti sa va imaginati energia din coloana voastra extinzandu-se in jos prin aceasta chakra, spre pamant. Imaginati-va culoarea rosie si apoi usor eliberati orice tensiune aveti in aceasta zona.

Eliberati orice frica aveti, legata de a avea un acoperis deasupra capului si a avea mancare pe masa. Eliberati orice frica legata de a supravietui in aceasta lume. In schimb, umpleti-va cu siguranta si protectia universului, cu cunoasterea sigura ca sunteti iubiti si ingrijiti de el. Sunteti in siguranta. Sunteti protejati. Acesta este adevarul. Permiteti acestui sentiment sa se imprastie in voi, cu energia care curge prin aceasta chakra, prindeti radacini in pamant si in stabilitatea lui. Inradacinati-va in pamant si spijiniti-va pe natura. Constientizati-va ca pe un copil al naturii, liber si lipsit de griji, unu cu Tot Ce Este in aceasta lume fizica, obtinand ce aveti nevoie, ca o parte a curgerii naturale, usoare care este viata.

Si, doar pentru um moment, imaginati-va cum ati dori sa fie acesta parte a vietii voastre, cum ati dori sa traiti in armonie si siguranta, stabili si conectati, fiecare cu totul, intr-un mod usor si plin de gratie

Si acum, lasati-va atentia sa urce usor in corp in cea de-a doua chakra, care este chakra sexualitatii si creativitatii. Imaginati-va culoarea portocalie, cand va concentrati atentia pe organele voastre sexuale, locul placerii si al pasiunii, locul creativitatii fundamentale, care este creatia vietii. Relaxati orice frici pe care le aveti, legate de propria atractivitate si sexualitate. Relaxati orice tensiune aveti in legatura cu gasirea perechii, sau de a avea copii.

Aflati ca aceasta curegere de energie nu este legata doar de sexualitate si de placerile corpului, ci si de pasiunea voastra legata de viata, de abilitatea voastra de a simti viata in mod vibrant si de a afla mare placere in viata, prin si in afara sexualitatii. Simtiti curgerea echilibrata, lina, a energiei de aici, curatandu-va de dependente si de pofte si umplandu-va, in schimb, cu o conectare vibranta cu ceea ce este, plini de emotie in legatura cu lucrurile noi si bucuria ce urmeaza pasiunilor voastre. Eliminati frica si permiteti-va sa recunoasteti propriul farmec si utilizati-l in cautarea a tot ce va place.

Simtiti echilibrul aici, echilibrul dintre dorintele si poftele fizice si placerea de a fi, in mod simplu, o fiinta vie! Permiteti curgerea aici, sa fie usoara si fina, deschisa si cursiva, nu inchisa si chinuita. Nu prinsa sau saracacioasa. Doar deschisa, cursiva si echilibrata.

Si, pentru o clipa, imaginati-va ce v-ati dori in aceasta parte a vietii, in legatura cu orice relatie pe care o doriti, cu copiii pe care doriti sa-i aveti sau sa ii ingrijiti si alte pasiuni ale voastre, cautarea artelor creative, a unei munci implinitoare, a conectarilor si fuziunii cu alti oameni, a schimbarii libere dintre a atrage si a fi atras.

Si acum, mutati-va usor atentia pe a treia chakra, pe stomac, pe plexul solar si imaginati-va culoarea galbena. Acesta este centrul vostru, locul din care va puteti schimba directia spre propria voastra senzatie de bine, locul acelui sentiment de bine, care este legat de intuitia voastra si de conectarea cu sinele-suflet prin corpul vostru.

Acesta este si centrul rezervorului de pace, pe care il veti inalta, cand veti creste spiritual, locul care va aminteste cine sunteti.

Si acesta este locul vointei voastre, a intentiilor voastre, a sperantelor si dorintelor voastre. Si, aveti nevoie sa fiti echilibrati aici, ca sperantele si dorintele voastre, scopurile si intentiile pe care le-ati ales pentru voi sa fie in profunda aliniere cu acel sine profund, care sunteti. Cand sunteti echilibrati aici, cand energia curge liber si usor, voi veti afla ca dorintele voastre si dorintele universului sunt una si ca sinele vostru superior va ghideaza, va conduce, prin acel sentiment de pace si confort, din plexul vostru solar.

Simtiti acea pace acum! Simtiti acest centru! Curgeti cu acest centru, echilibrati si plini de energie. Simtiti cine sunteti, cine sunteti cu adevarat, in afara de dorintele si cerintele altora, in afara de ceea ce vi s-a spus sa faceti. Eliberati toate fricile legate de a fi cine sunteti si imbratisati-va in perfectiunea voastra acum, din acest rezervor profund de pace centrata.

Acum, mutati-va usor atentia in inima si imaginati-va culoarea verde. Acesta este locul iubirii. Si cand deschideti usor aceasta chakra si permiteti energiei sa curga inauntru si in afara, poate veti simti iubirea nesfarsita a universului curgand, curgand si purificand toate fricile, toate dubiile. Voi sunteti cine sunteti si acest fapt este perfect. Voi sunteti cine sunteti si sunteti iubiti in mod profund, asa cum sunteti. Permiteti iubirii universale sa curga inauntru si sa va purifice de toate sentimentele negative. Apoi lasati-o sa patrunda in interior si umpleti-va cu iubire, cu iubire pentru voi-insiva, cu iubire pentru viata insasi. Lasati-o sa curga si sa curga, pana cand veti fi atat de plini, incat iubirea se va revarsa, se va revarsa si apoi va atinge pe ceilalti, pe cei din viata voastra, pe cei din viata voastra care doriti sa fie conectati cu iubirea si apoi in afara, in afara, pana atinge tot ce exista in viata voastra.

Constientizati aceasta placere de a darui! Constientizati ca universul va daruieste, va daruieste intreaga iubire de care veti avea nevoie vreodata si o acceptati profund in voi, pana deveniti plini si apoi o daruiti altora. Curgerea nu este una a lipsei. Energia de aici nu este un gol sau un loc de umplut, dorind ca voi sa aveti mai multa iubire. Este vorba, in schimb, de o plenitudine, o constientizare sigura, ca totul este iubire si ca toata aceasta bunastare si abundenta a intregului univers, se revarsa sub forma minunatelor ape ale iubirii, ale iubirii simtita liber, ale iubirii daruite in mod liber.

Si, pentru un moment, simtiti iubirea universului curgand in interior. Simtiti-o curgand si umplandu-va, atat de mult incat va revarsati si iubirea voastra curge nesfarsit, spre tot ce exista in viata voastra


Acum, mutati-va usor atentia spre chakra gatului vostru si imaginati-va culoarea albastra. Aici, abundenta universului se face simtita prin exprimarea voastra deschisa, privitor la cine sunteti. Voi simtiti cine sunteti in centrul vostru. Voi il colorati cu iubirea din inima voastra, iubindu-va in mod profund. Si acum, prin gatul vostru va exprimati in exterior, deschisi si plini de iubire.

Si din nou, ca si cu iubirea, este vorba de a primi si de a darui. Voi ii ascultati pe altii si ii intelegeti. Voi comunicati cu ei. Si va exprimati pe voi. Cand sunteti echilibrati, cand energia curge inauntru si inafara, veti fi capabili sa exprimati cine sunteti, in timp ce inca veti lucra bine cu ceilalti. Aceasta este o combinatie foarte puternica, a invata sa ii asculti pe altii si a-i accepta profund, a-i intelege si apoi a gasi o cale de a exprima cine sunteti, de asemeni. Mare parte a propriei voastre abilitati de a crea abundenta in viata voastra se trage din asta, din aceasta exprimare deschisa si creativa a voastra, in contextul comunicarii cu ceilalti.

Si aici, de asemeni, permitand acestei energii sa curga liber si cu ususrinta inauntru si inafara, veti invata sa ascultati nu numai cu urechile voastre, cu cu intuitia voastra, pentru a intelege oamenii la un nivel mai profund, pentru a patrunde in ei si a sti ce simt, ce vor. Si, veti crea mare abundenta si oportunitati prin deschiderea acestui flux al comunicarii la toate nivelele.

Si acum, cand va mentineti atentia asupra gatului vostru, imaginati-va unele modalitati pe care le-ati dori, de a va exprima si de a va deschide abilitatea voastra de a aduce cunoasterea si intelegerea celorlalti, in timp ce exprimati cine sunteti!


Si acum, mutati-va usor atentia in locul din mijlocul fruntii, cunoscut ca al treilea ochi si imaginati-va o culoarea albastra-indigo profunda. Aici voi veti deschide mai larg locul intuitiei voastre. Acum, ca si sentimentul psihic din plexul solar si comunicarea intuitiva prin gat, voi puteti sa va deschideti puterea de a vizualiza, abilitatea de a vedea ce este, ce a fost si ce va fi in urmatorul moment. Deschideti-va catre toata cunoasterea din univers! Invatati sa aveti incredere in aceasta parte din viata voastra, sa aveti incredere in curgerea libera a cunoasterii si intelegerii. Eliberati-va de vechile ideii si de restrictii. Deschideti-va spre un univers nelimitat, stralucind de posibilitati. Observati cum va inconjoara oportunitatile, in fiecare moment. Observati cum schimbarea este doar o deschidere a oportunitatilor, pe care le puteti atrage.

Permiteti curgerea libera a energiei inauntru si in afara, incepeti sa va eliberati de ciclul asteptarilor si dezamagirilor, in schimb, imbratisati viata prin toate posibilitatile ei scanteietoare, viata cu oportunitatile abundand la fiecare colt.

Si pentru un moment, cu atentia indreptata aici, pe al treilea ochi, imaginati-va unele lucruri pe care ati dori sa le creati in viata voastra abundenta. Imaginati-va viata pe care doriti sa o aveti,in mod viu si deschis. Permiteti-va sa simtiti acestea! Permiteti-va sa fiti acestea! Permiteti-va sa va ingrijiti!

Si acum, mutati-va usor atentia spre varful capului si imaginati-va culoarea violet! Simtiti energia care se deschide si se extinde aici, conectandu-va cu propriul vostru sine-suflet. Mai intai concentrati-va pe chakra coroanei capului. Simtiti curgerea usoara a energiei in capul vostru si in jos prin intregul corp. Simtiti-va simtul intuitiv al cunoasterii extinzandu-se si deschizandu-se, chiar acea cunoastere subtila, ca totul este asa cum ar trebui sa fie.

Si acum, imaginati-va o coloana aurie de energie inaltandu-se din varful capului in sus, mai sus spre propriul vostru sine-suflet, spre Sinele Divin, care este Sursa adevarului vostru si a fiintei voastre. Observati coloana de energie aurie si lasati energia sa curga in jos. Extindeti calea energiei. Extindeti-o mai mult si observati toata energia coborand in voi.

Si cand ea coboara prin cap simtiti-o, urmati-o in jos in corpul vostru. Simtiti cum curata orice ultim vestigiu al fricii si al indoielii. Ea curata viziunea voastra, ca voi sa puteti vedea clar. Ea va curata gatul ca voi sa va puteti exprima si sa comunicati cu ceilalti. Ea va curata inima, ca voi sa puteti primi si darui iubirea. Ea va purifica centrul vostru, incat sa aveti mereu un rezervor plin profund de pace in interior. Ea purifica locul pasiunii si a sexualitatii, incat sa puteti sa va bucurati de placeriile din acest plan al vietii fizice. Ea va purifica chakra bazei, incat voi veti sti intotdeauna ca sunteti iubiti si protejati, ca intotdeauna sa va simtiti impamantati, in siguranta si stabili si sa stit ca totul va fi bine

Lasati aceasta energie aurie sa curga prin coroana capului si sa va umple cu iubire, cu bucurie si cu pace, atat de mult incat voi sa nu puteti ajuta, ci incepeti sa zambiti, atat de mare este bucuria!

Si acum, noi suntem pregatiti sa plantam semintele abundentei din viata voastra. Luati fiecare din lucrurile pe care vi le-ati imaginat, calea pe care doriti sa fie viata voastra, imaginati-vi-le pe scurt, din nou si puneti-le in palma mainii voastre. Este o micuta samanta pe care o vom planta in univers, o vom lasa sa germineze, sa incolteasca si sa cresca. Imaginati-va tot ce ati dori sa creati in viata voastra ca pe o samnata si puneti-o in palma mainii.

Si acum, vom invita pasarea albastra sa vina si sa ia aceste semnite, sa zboare departe si sa le planteze pentru voi, ca ele sa poata creste si inflori si sa creeze abundenta in viata voastra. Tineti mainile indepartate! Observati pasarea albastra coborand si luand semintele si plantandu-le in univers, intr-un sol fertil

Observati-va cum va tineti mainile deschise. Observati cum trebuie sa lasati sa plece semintele, ca ele sa fie plantate. Daca veti tine pumnul inchis, daca veti incerca sa controlati semintele, nu veti avea succes, nu asa cum veti dori, daca pasarea ar veni si le-ar planta in locul cel mai bun. Pentru ca, vedeti, pasarea albastra cunoaste nu doar ce doriti voi in viata, ci cunoaste si dorintele si vointele celorlati. Pasarea albastra cunoaste inimile si mintile tuturor oamenilor, cu care va veti intersecta, cunoaste actiunile pe care le vor face si planurile pe care le vor realiza si asa aceasta minunata pasare albastra, poate sa puna semnitele chiar acolo unde vor actiona mai bine, in locul cel mai potrivit, ca sa creasca si sa infloreasca.

Si, tot ce aveti nevoie, este sa le lasati sa plece. Lasati sa plece si eliberati acele dorinte in lume. Si apoi, cand veti face alegeri pe durata zilei, cand veti avea o oportunitate de a actiona, priviti in jur si observati atent. Deschideti-va toate curgerile energetice si lasati sa curga informatia in voi. Observati ce oportunitati exista, chiar aici, chiar acum. Observati daca exista ceva care apare intr-un loc neasteptat. Urmati acel sentiment din centrul vostru, care va spune ce sa faceti, ce este bine pentru voi. Urmati acel sentiment din gat, care va spune cand este momentul sa rostiti partea voastra si cum sa o faceti. Urmati acea viziune, acea cunoastere. Lasati toata energia voastra sa curga si sa se echilibreze si apoi faceti ce simtiti ca este bine.

Asta este tot. In fiecare moment, in fiecare zi, faceti ce simtiti ca este bine. Faceti asta si semintele pe care le-ati plantat vor incepe sa creasca si sa infloreasca. Si mai mult decat atat se va intampla. Alte plante la care nu v-ati gandit nicicand, vor creste alaturi si veti fi inconjurati de abundenta plina de gratie, a unui univers curgand liber, stropiti cu iubirea sa nesfarsita

Si acum, este momentul sa revenim. Inspirati profund de cateva ori. Miscati-va degetele si apoi picioarele. Miscati-va mainile si apoi bratele. Ridicati-va bratele deasupra capului si intindeti-le. Rotiti-va usor umerii. Respirati profund si deschideti ochii.

Si cand iesiti in lume astazi, amintiti-va: Deschideti-va! Revarsati-va! Echilibrati-va! Eliberati-va! Observati! Actionati!

Ah, cat de usoare sunt toate!


3 comentarii:

  1. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și dr. Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  2. Unë po e ndaj këtë dëshmi për partnerët që vuajnë në marrëdhëniet e tyre, sepse ka një zgjidhje të qëndrueshme. Burri im më la mua dhe 2 fëmijët tanë për një grua tjetër për 3 vjet. U përpoqa të jem e fortë vetëm për fëmijët e mi, por nuk munda t'i kontrolloja dhimbjet që më mundonin zemrën. Isha i lënduar dhe i hutuar. Unë kisha nevojë për një ndihmë, kështu që bëra një kërkim në internet dhe hasa në një faqe ku pashë Dr.Fady një magjistar, që mund të ndihmojë të kthehen të dashuruarit. E kontaktova dhe ai bëri një lutje dhe magji të veçanta për mua. Për çudinë time, pas disa ditësh, burri im u kthye në shtëpi. Kështu u ribashkuam përsëri dhe kishte shumë dashuri, gëzim dhe paqe në familje. Ju gjithashtu mund të kontaktoni Dr.Fady, një magjistar i fuqishëm për zgjidhjet e kontaktit të tij
    drfady720@gmail.com ose mund ta shtoni në Whatsapp +2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  3. Emri im është moise. Unë jam një burrë i martuar që kam pasur një keqkuptim me gruan time sepse nuk arritëm të lindnim asnjë fëmijë. Unë u verbova dhe fillova të abuzoja me gruan time, duke i thënë se ajo ishte shkaku i gjithë problemit tonë. Por kurrë nuk e dija se dikush tjetër ishte shkaku i problemit tim familjar. Një ditë po mendoja për gjërat dhe gati sa nuk i telefonova gruas sime për ta pyetur se nga vinin problemet tona. Ajo kurrë nuk dinte çfarë të thoshte, si një burrë që nuk mund të duroj më, kështu që ia shpjegova një miku që më prezantoi me një njeri shpirtëror të quajtur Dr. Fady i cili do të më jepte një zgjidhje që nuk mund ta besoja. do të funksionojë për mirë në familjen time. Kontaktova me njeriun shpirtëror, i shpjegova situatën dhe ai më tha gjërat që duheshin për sakrificë. Pas një muaji punë, gruaja ime mbeti shtatzënë dhe unë isha shumë e lumtur për këtë, sepse kjo ishte gjithçka që prisja falë Dr. Fady për gjënë e madhe që bëri për familjen time. Mos u shqetësoni për problemet tuaja të jetës, kontaktoni Dr. Fady në Whatsapp: +2349039422406 ose me email: drfady720@gmail.com

    Ju gjithashtu mund ta kontaktoni atë për magjitë e mëposhtme

    magjia e dashurisë
    magji e lotarisë
    magjia e hakmarrjes
    magji e mbrojtjes
    Drejtshkrim për kancerin
    Drejtshkrim për të rikthyer ish-burrin/të dashurin/të dashurën tuaj
    Drejtshkrim për abort
    Unazat magjike për fuqitë për të urdhëruar gjërat të ndodhin
    dhe çdo gjë tjetër që ju shqetëson në jetë

    RăspundețiȘtergere