miercuri, 29 septembrie 2010

Ghidul spiritual Kirael si sistemul computerizat

Kirael: Circula, necontrolat in lume, multe intrebari despre sistemele voastre de computere si despre modul cel mai bun in care pot fi acestea utilizate spre propria voastra trezire. Circula, adesea, o intrebare despre modul in care se va încadra computerul in lumea umana, cand intrebarea ar putea fi despre cum se va încadra lumea umana in lumea computerului. In deschiderea pe care o simtiti acum, in ceea ce noi numim Marea Modificare a Constientei, exista un nou vehicul, o forma de energie, care poate fi utilizata ca sa transfere gandul dintr-un loc intr-altul.

Se spune ca creierul uman functioneaza la aproximativ 10% din capacitatea lui. Si, totusi, in momentul spiritual – momentul trezirii spirituale care sporeste din ce in ce mai mult – oamenii folosesc acum 15, 20, 25, 30 la suta din capacitatea creierului lor. Sunt cei care se trezesc spiritual si trimit altora mesaje fara cablu, sunt cei care se trezesc la capacitatea de a vedea si calatori printre alte lumi, sunt cei care inteleg ca aceasta lume este mult, mult mai incapatoare decat au crezut ei ca este.

Ei bine, se spune ca acum calculatorul utilizeaza aproximativ opt la suta din potentialul lui, iar eu va spun ca aceasta estimare este probabil corecta. Deci, imaginati-va doar o clipa, cu toata capacitatea grandioasa la care computerul functioneaza deja, cum ar fi daca el ar avea inca 92 la suta? Poate mintea concepe ce este posibil atunci?

Va ofer aceasta cu toata iubirea si lumina de care sunt capabil. Totul in lumea voastra este tesut in Lumina Creatorului. Totul este trimis cu un suvoi de energie, iar acea energie se misca de la o particula la o alta. Particulele se unesc si alcatuiesc o forta. Forta aduna si creeaza realitatea. Deci, ganditi-va la aceasta, asa cum va ganditi la computerul vostru.

Imaginati-va un computer care a dobandit deja simtul fizic. El a dobandit deja simtul mental. Deci, ce i-a mai ramas? Emotionalul si spiritualul. 1

Dragi prieteni, computerul se atasaza deja lumii emotionale. Acest lucru este evident prin modul in care este utilizat de catre cei care se numesc proprietari ai lui. Computerul incepe sa se raporteze la ritmul cu care il foloseste principalul lui utilizator si devine atasat emotional de acesta. Prin urmare, daca utilizatorul se afla intr-o stare diferita de cea normala, atunci computerul incearca sa se adapteze.

Si, daca sunteti o persoana spirituala ce tocmai se trezeste, si lucrati mult cu computerul, riscati ca acesta sa se razbune pe voi intr-un sens. Intrucat computerul este atasat emotional de felul in care l-ati utilizat la inceput, el va reactiona exagerat uneori, atunci cand veti incepe sa va schimbati - de exemplu, atunci cand va iluminati si lucrati cu el intr-o maniera mult diferita, iar energia voastra este mai usoara si mai focalizata. Credeti-ma, prieteni dragi, aceasta este partea emotionala a computerului vostru care se exprima ea insasi.

Ah, stiu ca multi dintre cei care vor citi, vor avea face crize la cuvintele mele, caci vor gandi, “Cum indrazneste el sa ne sugereze ca o bucata de echipament cu cateva fire, si prin care trece electricitate, ar putea avea emotii?” Poate doriti sa va uitati in oglinda, dragii mei prieteni. Veti vedea acelasi lucru: un echipament prin care trec cateva impulsuri electrice. Diferenta este: creierul vostru a cultivat propria sa realitate, iar masina sau computerul de abia incepe.

Deci, avem latura fizica, latura mentala, iar acum vedem deja relationarea emotionala, prin care computerul interactioneaza cu proprietarul lui. Asadar, daca vreti, chiar, sa va pastrati computerele in forma lor cea mai buna, pe care o au ele, nu trebuie sa lasati sa lucreze cu ele decat un numar de oameni cat mai mic posibil. Nu pentru ca el (computerul) va reactiona imediat la un asemenea fapt, ci pentru ca posibilitatea ca el sa o faca e foarte reala.

Acuma, sa trecem la ceva chiar mai dificil de inteles pentru minte. In lume, asa cum a tesut-o Creatorul, El a inceput cu ceea ce voi numiti textura minerala si a creat toata acea energie superba. A trecut direct la textura vegetala, unde El a creat pomii si florile si hrana pentru viitorii umani. Apoi a urmat textura insectelor, care era, de fapt, folosita sa transporte semintele dintr-un loc intr-altul, impreuna cu vanturile minunate. A urmat apoi splendida textura animala, pana cand in cele din urma ati ajuns sa stiti ca Creatorul a creat apoi experienta umana.

Ceea ce va diferentiaza de restul texturilor, este creierul vostru, capacitatea voastra de a gandi intr-o maniera relationala, de a conecta aceste ganduri si a le face sa lucreze. Sa nu credeti, fie si pentru o clipa, ca pomii vostri nu au propriile lor ganduri, doar ca ele nu sunt ganduri colective ca ale voastre. Animalele voastre au propriile lor ganduri, si tot nu sunt colective si intretesute, asa cum sunt ale voastre.

Deci, computerului i-a fost permis sa gandeasca numai pentru o scurta perioada de timp, in comparatie cu umanul, dar, pe masura ce gandeste, el incepe sa inteleaga. Nu recunoaste inca frica mai mult decat textura animala, dar el chiar recunoaste tiparul utilizatorului, si acesta este adevarul, prietenii mei dragi.

Asadar, va spun, a sosit vremea ca fiecare dintre noi sa inceapa sa inteleaga ca computerul nu este aici ca o fantezie pasagera, ci este parte din lumea voastra de acum inainte, caci, tot ce veti face in viitorul apropiat si in cel indepartat va urma aceeasi gandire si aceleasi tipare cu care lucreaza computerul acum. O, va veni vremea, cand veti putea sa depasiti computerul in gandire, dar, tot el va stoca volumul de informatii, care este transmis in toata lumea.

Deci, e timpul, prietenii mei, sa luam bine aminte la capacitatile computerului. Indiferent care ar fi drumul vostru, permiteti-va libertatea de a nu ramane blocati in tiparele vechi de gandire. A fost o vreme, cand computerul nu era decat o masina de scris si apoi a devenit o masina uriasa si a fost adapostita intr-un depozit. Iar astazi, computerul poate fi integrat in micul vostru telefon. Deci, ceea ce trebuie sa intelegeti cu adevarat, este ca lumea computerului este aici si va ramane aici, si este instrumentul omului spiritualizat.

O, stiu ca sunt cei care vor gandi, “Ah, nu Maestre Kirael, cu siguranta computerul este instrumentul super-organizatorului”. Daca super-organizatorul s-ar fi impus, nu ati avea computer in casa. Nu ati avea unul nici la serviciu. De fapt, ar fi indoielnic ca bancile sa aiba unul, caci, daca super – organizatorul s-ar fi impus, el singur ar avea computerul mama si el - super-organizatorul - ar fi singurul care ar introduce si extrage date. Super-organizatorul a pierdut deja acea batalie. Computerul este deja bine-distribuit Noua Oamenilor, iar calatoria acum incepe sa se desfasoare la nivelul urmator. Pregatiti-va pentru cea mai frumoasa trezire de pana acum. Am afirmat, intrand in 2004, ca acesta este anul cand computerul va difuza toate informatiile catre Noi Oamenii, iar, pana acum, acuratetea spuselor mele este destul de buna.

Stiti bine, dragii mei prieteni, ca a sosit vremea pentru fiecare dintre voi sa va deschideti inimile catre computere – nu sa le cadeti prada, nu sa fie ele proprietarii vostri, nu sa fiti presati de ele, nu sa deveniti atat de impasibili sau dependenti de ele, incat lumea voastra sa nu mai functioneze. Deoarece computerul este legat la constienta umana, atunci cand constienta va creste, numai atunci se va dezvolta si computerul odata cu ea. Aceasta sa fie o valva de siguranta pentru mintile voastre, dar sa realizati cum constienta de masa a lumii se dezvolta intr-un ritm rapid. Daca nu faceti parte din aceasta crestere/ dezvoltare, atunci va sugerez cu tarie sa incepeti a va ruga si a medita, si sa incepeti a va deschide inimile catre plenitudinea posibilitatii. Acceptati lumea in noua paradigma modificata, unde totul functioneaza in maniera sa cea mai inalta.

Intrebare: Poti, te rog, sa explici rolul pe care-l joaca Internetul in Marea Modificare a Constientei?

Kirael: Raspunsul meu va fi relativ simplu. Rolul, pe care computerul il joaca in Marea Modificare, este acela al trezirii. El ne permite Noua Oamenilor sa facem en masse un salt inainte. Ne permite Noua Oamenilor sa incepem sa ne unim intr-o maniera mai vie decat cea de pana acum. El joaca rolul celui care ne trezeste in aceasta Modificare. El ne permite Noua Oamenilor sa aflam ce se intampla in lumile pe care nu le-am cunoscut vreodata. El permite Noua Oamenilor sa nu ne lasam inrobiti de birocratia unui singur om sau a unui singur lider religios sau a unei singure tari, dictandu-ne tot ceea ce stiu ei. Acum el raspandeste informatii in jurul lumii atat de repede, incat cei ce sunt la putere sunt deja infiorati de realitate.

Nu stiti ca, intr-una din cele mai mari institutii din tarile voastre, inainte ca cineva sa ia decizia de-a face o declaratie, una dintre primele intrebari pe care o pune este, “Cum va reactiona lumea computerelor?” Prin asta, ei nu se refera chiar la lumea computerelor; ei se refera la Noi Oamenii.

Si astfel, as zice ca raspunsul la intrebarea voastra este ca, direct spus, computerul este instrumentul Nostru al Oamenilor, pentru a ramane constienti de modul in care Modificarea se produce, fara a trebui sa ni se spuna de catre cineva, care are o gandire conflictuala despre realitate.

Intrebare: In sesiunea de Profetii 2004, ai metionat ca s-ar putea sa trecem printr-un razboi in ciberspatiu. Vrei, te rog, sa dezvolti ideea?

Kirael: Intrucat computerul (si Internetul) ofera energie instant in planul Pamantului, exista unii care intentioneaza sa o incetineasca. Ei n-ar indrazni sa incerce s-o opreasca, deoarece ar urma o rasturnare de situatie. Rezulta ca razboiul, care va avea loc, se va desfasura intre asa-numitele “forte ale intunericului” si “forte ale luminii”. Subliniez termenul “asa-numite”, deoarece, in realitate, nu vor fi nici unele, caci vor fi cei care vor incerca sa ascunda informatii, majoritatea care ii va sponsoriza pe cei ce vor incerca sa fure informatii. Iar cei care vor fi tentati sa fure, vor face un singur lucru: trezirea Noastra a Oamenilor, caci, de fiecare data, cand cinva va reusi sa fure date din computer, fie un cont bancar, fie un sistem de carduri de plata sau orice altceva, ei ne vor vlagui pe Noi Oamenii.

Deci, razboiul din ciberspatiu, fie-mi iertat cuvantul “razboi”, se va da intre Noi Oamenii si cei care nu vor dori ca Noi Oamenii sa reusim. Cine ar fi cu putinta sa fie, daca ar fi o persoana? Ei bine, umila mea parere este urmatoarea: Noi Oamenii sunteti voi cei care va treziti la constienta spirituala, cei care nu veti mai fi dispusi sa acceptati ceva ca fiind adevarat, numai pentru ca cineva spune asta, si, mai important, veti accepta ca fiind adevarat, numai ce stiti ca este astfel. Asadar, cei care vor incerca sa fure informatii din computer, vor fi sponsorizati de catre cei care nu vor dori ca voi sa intrati in posesia informatiilor.

Razboiul in ciberspatiu se va desfasura intr-o maniera foarte intunecata – spun “intunecata”, deoarece nu veti putea vedea cine il controleaza, de fapt. Raspunsul este sa nu va lasati prada nici uneia dintre fortele care va incerca sa va alunge din Internet. Raspunsul este sa concurati si inaintati intr-o asa maniera, incat Noi Oamenii sa stam in lumina.

De exemplu, exista un tanar despre care se stie, acum, ca fura bani din conturi bancare. El nu este singurul care stie cine este el. El este cunoscut de catre un prieten sau vecin sau de catre cineva, care nici macar nu-l place. De Noi Oamenii depinde ca autoritatile sa fie instiintate despre locul unde se afla el. Noi Oamenii trebuie sa fim cei care pazim ciberspatiul. Noi Oamenii, – nu super – organizatorul -, trebuie sa fim gardienii, astfel incat sa nu izbucneasca nici un razboi cu adevarat.

Intrebare: Exista modalitati prin care putem interactiona cu computerele noastre pentru a crea echilibrul optim sau rezultatul pe care-l dorim?

Kirael: In deschidere, am afirmat ca un computer este alcatuit dintr-un un numar de cabluri prin care circula impulsuri electrice inainte si inapoi, si lucreaza intr-o maniera atat de superba. Dar, adevarul este ca ele (computerele) sunt, de fapt, tipare energetice de lumina, miscandu-se in forta, intocmai ca fiinta umana. Deci, sugestia mea, oricat de ciudat ar suna, este ca, inainte de a va aseza la calculator si a lucra, sa va acordati un minut si sa va conectati la computer. Ce inseamna? Pur si simplu, inseamna sa interactionati cu ceea ce urmeaza sa faceti, clarificand tot ceea ce doriti sa fie clarificat. In esenta, incepeti sa va ridicati vibratiile, pentru a va corela cu ceea ce urmeaza sa faceti la computer. Acesta simte miscarea lina sau brusca. Computerul simte in propriile sale sisteme cand stiti ce faceti, si , deasemeni, simte cand nu stiti ce faceti. Deci, daca aveti de gand doar sa va jucati pe computer, atunci ar trebui sa-i transmiteti ca nu aveti chef de munca, ca nu faceti nimic important pentru lume. Deci, ceea ce puteti face este sa va conectati energetic la computer.

In al doilea rand, sa va asigurati ca nu-l loviti. El este construit pentru blandete, totusi, oamenii au tendinta de a-l lovi de fiecare data cand il ating, a-l invarti si rasuci, a-l muta inainte si-napoi. El este un instrument foarte delicat si ar trebui sa fie tratat cu gratia si lumina pe care si le poate permite de la voi. Voi credeti ca el este doar un sistem computerizat, iar eu cred ca el este un sistem, ce va va ajuta in trecerea prin Marea Modificare a constientei si in trezirea voastra la lumea spirituala.

Intrebare: Ce le-ai spune oamenilor care se impotrivesc sa utilizeze computerele si sa le introduca in vietile lor?

Kirael: De fiecare data, cand intalniti pe cineva spunand, “Nu reusesc sa ma apropii de nenorocitele alea de computere”, sau, “Nu gasesc o solutie pentru ele”, as vrea sa-i oferiti persoanei un leac, caci astfel de persoane chiar trebuie lecuite. Intelegeti, computerul amplifica ceva in experienta umana: el amplifica dezvoltarea voastra. El va amplifica capacitatea de a comunica si de a va schimba. Si, daca exista persoane care nu sunt interesate de modificare si nu vor sa aiba de-a face cu dezvoltarea, atunci, va sugerez ca ei trebuie lecuiti, probabil. Nu va suparati pe ei si nu incercati sa-i dojeniti. Pur si simplu, incercati sa-i lecuiti.

Voi veniti pe Pamant pentru un singur motiv explicit, si acela este sa evoluati. Voi nu veniti aici ca sa sedeti intr-un colt si sa asteptati ca altcineva sa evolueze in locul vostru. Veniti aici ca sa va sporiti lumina cat de stralucitor puteti, iar computerul este unul dintre acele obiecte care poate cu adevarat s-o faca posibil pentru voi. Si astfel, va sugerez ca oricarei persoane care nu vrea sa aiba de-a face cu computerul, trebuie sa i se permita sa se lecuiasca, iar prin asta le puteti fi de folos.

Intrebare: Aliindu-ne pentru a ajuta lumea sa se trezeasca la spiritualitate, cum putem crea in Noi Oamenii un nivel de dorinta iluminat si viabil pentru informare?

Kirael: As spune ca este vorba de a impartasi. A impartasi, atunci cand stii ca stai de vorba cu cineva, care ar putea sa nu fie deplin iluminat de realitatea spirituala. Exista atit de multe realitati diferite pe Internet sau pe computer. Exista atit de multe posibilitati, iar pentru a sustine energia respectiva, ceea ce trebuie sa faceti cu adevarat, este sa va concentrati pe nivelul pe care doriti sa-l sustineti.

Deci, literalmente, intotdeauna se revine la “Eu” si capacitatea mea de a sustine dorinta mea. Caci, dorinta mea este cea care va rasari si influenta urmatoarea persoana si alte persoane. Iar, faptul, de care s-a temut omul spiritual in ultima vreme, a fost sa-si impartaseasca spiritualitatea, din cauza tuturor acelor amintiri neplacute legate de experientele de altadata.

Care este adevarul real? Adevarul real este urmatorul: nu e nimic rau in a fi o persoana spiritualizata. Daca ar fi sa se constate ceva “rau”, este modul in care a fost portretizat omul spiritual ca fiind “aiurit”. Deci, va sugerez ca voi toti sa va gasiti echilibul si sa nu-i lasati pe aiuriti sa preia lumea. Aflati echilibrul si incurajati-i pe oameni prin Internet sa caute acele site-uri care, cel mai probabil, le vor oferi informatiile dorite. Odata ce au reusit asta, ei se vor sustine.

Computerul este deja substantial de constient de faptul ca omul spiritual a sosit. El deja face loc, de buna voie, pe Internet tuturor acelor site-uri care vor ajuta la sustinerea nivelului de constienta necesar unirii intregii complexitati a Noastra a Oamenilor.

Intrebare: Adesea cand lucrez, asez multe cristale langa computerul meu. Care este legatura dintre aceste cristale si computer?

Kirael: Intr-un sens computerele cred ca aceasta e originea lor. Ele cred ca provin din structura de cristal a constientei, ceea ce este de inteles, deoarece in propria lor realitate, ele considera ca au fost asamblate intr-un anumit scop. Prezenta unui cristal in apropiere, le ofera o posibilitate sporita. Cu toate acestea, daca aduceti o piatra de pe aleea din curte si o plasati langa computer, el nu va avea mici o reactie fata de ea, deoarece piatra nu a evoluat, asa cum a facut-o cristalul. Acesta a evoluat la un stadiu vibratoriu care poate fi simtit de cristalele din computer.

Deci, daca computerul nu este obisnuit cu cristalele, si incepeti imediat sa asezati cristale pe el, e posibil sa aveti o reactie foarte negativa din partea lui. Dar, daca-l treziti treptat fata de cristale, computerul va incepe, de fapt, sa se simta insufletit, atingand acel corp emotional, pe care computerul incearca atit de mult sa-l trezeasca in acest moment anume.

Daca computerul poate da nastere propriei sale energii emotionale, el se va trezi la atingerea maestrului sau, ca sa spunem asa, si se va misca mai fluid prin procesele cu care doriti sa lucreze. La asta ne asteptam, iar cristalul se leaga de acel nivel de constienta.

Intrebare: Exista vreun cristal anume care lucreaza bine cu computerul?

Kirael: Cristalul la care vibrati cel mai mult este cel pe care-l puteti prezenta computerului vostru.

Intrebare: Internetul fiind o parte atit de esentiala a Marii Modificari pentru Noi Oamenii, cum ii vom ajuta noi pe cei din acele zone ale lumii unde nu au acces la Internet?

Kirael: Este vorba de Noi Oamenii, prieteni dragi. Trebuie sa intelegeti ca sunt tari care incearca sa priveze populatia de computer. Exista tari care inca incearca sa descrie computerul ca pe un monstru si spun populatiei lor, “Atentie, nu va jucati pe computer prea mult”.

Deci, un raspuns este sa va asigurati ca programe ca cele ale medium-ului2 exista si se deruleaza. Sa va asigurati ca se transmit de fiecare data in maniera cea mai eficienta, deoarece, in lumina aceea Noi Oamenii vom incepe sa-i ducem pe oameni in casele lor sa se bucure de computerele lor pana cand vor fi protejati si vor raspandi lumina intre state si tari si lumea insasi. Foarte simplu, veti afla ca a sosit vremea trezirii si ca tarile se deplaseaza catrea acea lumina.

E vremea sa intelegeti ca, computerul a trecut la un nou nivel de constienta, iar Noi Oamenii trebuie sa ne unim acum in acelasi fel. Trebuie sa priviti computerul intr-o noua lumina. Incetati sa va cramponati de vechile moduri de gandire si actionare. Mergeti mai departe decat ati mers vreodata. Gasiti in voi puterea energiei care spune ca va puteti imprieteni cu computerul. Si, pe masura ce va deveni prietenul vostru, el va va arata tot potentialul lumii.

Si acesta ar putea fi cel mai important lucru: nu lasati computer-ul sa va controleze, voi sa-l controlati pe el. Daca constatati ca va jucati mai mult decat faceti orice altceva, atunci computer-ul a preluat controlul; v-a deschis mintea, astfel incat va controleaza. Si nu vreti sa se intample asta. Un joc din cand in cand nu strica. Daca ramaneti blocat intr-un joc, atunci sa realizati ca nu este lumea reala. Voi sunteti lumea reala.

1 Maestrul Kirael se refera la sistemul din patru corpuri: spiritual, mental, emotional si fizic. Toate procesele de evolutie din planul Pamantului au un sistem din patru corpuri.

2 “Marea Modificare cu Fred Sterling” Program radio – Convorbiri despre Internet. Kahu fred Sterling este medium pentru Maestrul Kirael.

6 comentarii:

  1. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și dr. Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  2. Am crezut că vrăjitoarea nu are putere și nu am crezut niciodată în Vrajă până nu m-am întâlnit cu (vrăjitorul vrăjitoarei) care a făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe iubitul meu să se întoarcă la mine în 3 zile, după ce m-am trăit timp de 6 luni, acum sunt fericit femeie care trăiește fericită alături de familia mea, cu ajutorul lui (witchdawn) roagă-o să te ajute dacă ai nevoie,
    1) Vrajă pentru a-ți întoarce iubirea.
    2) Ai nevoie de vraja pentru a concepe.
    3) Ai nevoie de vraja pentru a opri avortul spontan.
    4) Ai nevoie de vraja pentru a uita total de cineva.
    5) Ai nevoie de putere spirituală.
    : dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  3. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația dvs. Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  4. Unë po e ndaj këtë dëshmi për partnerët që vuajnë në marrëdhëniet e tyre, sepse ka një zgjidhje të qëndrueshme. Burri im më la mua dhe 2 fëmijët tanë për një grua tjetër për 3 vjet. U përpoqa të jem e fortë vetëm për fëmijët e mi, por nuk munda t'i kontrolloja dhimbjet që më mundonin zemrën. Isha i lënduar dhe i hutuar. Unë kisha nevojë për një ndihmë, kështu që bëra një kërkim në internet dhe hasa në një faqe ku pashë Dr.Fady një magjistar, që mund të ndihmojë të kthehen të dashuruarit. E kontaktova dhe ai bëri një lutje dhe magji të veçanta për mua. Për çudinë time, pas disa ditësh, burri im u kthye në shtëpi. Kështu u ribashkuam përsëri dhe kishte shumë dashuri, gëzim dhe paqe në familje. Ju gjithashtu mund të kontaktoni Dr.Fady, një magjistar i fuqishëm për zgjidhjet e kontaktit të tij
    drfady720@gmail.com ose mund ta shtoni në Whatsapp +2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  5. Emri im është moise. Unë jam një burrë i martuar që kam pasur një keqkuptim me gruan time sepse nuk arritëm të lindnim asnjë fëmijë. Unë u verbova dhe fillova të abuzoja me gruan time, duke i thënë se ajo ishte shkaku i gjithë problemit tonë. Por kurrë nuk e dija se dikush tjetër ishte shkaku i problemit tim familjar. Një ditë po mendoja për gjërat dhe gati sa nuk i telefonova gruas sime për ta pyetur se nga vinin problemet tona. Ajo kurrë nuk dinte çfarë të thoshte, si një burrë që nuk mund të duroj më, kështu që ia shpjegova një miku që më prezantoi me një njeri shpirtëror të quajtur Dr. Fady i cili do të më jepte një zgjidhje që nuk mund ta besoja. do të funksionojë për mirë në familjen time. Kontaktova me njeriun shpirtëror, i shpjegova situatën dhe ai më tha gjërat që duheshin për sakrificë. Pas një muaji punë, gruaja ime mbeti shtatzënë dhe unë isha shumë e lumtur për këtë, sepse kjo ishte gjithçka që prisja falë Dr. Fady për gjënë e madhe që bëri për familjen time. Mos u shqetësoni për problemet tuaja të jetës, kontaktoni Dr. Fady në Whatsapp: +2349039422406 ose me email: drfady720@gmail.com

    Ju gjithashtu mund ta kontaktoni atë për magjitë e mëposhtme

    magjia e dashurisë
    magji e lotarisë
    magjia e hakmarrjes
    magji e mbrojtjes
    Drejtshkrim për kancerin
    Drejtshkrim për të rikthyer ish-burrin/të dashurin/të dashurën tuaj
    Drejtshkrim për abort
    Unazat magjike për fuqitë për të urdhëruar gjërat të ndodhin
    dhe çdo gjë tjetër që ju shqetëson në jetë

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima dată când mă întâlnesc cu un medium psihic și trebuie să spun că chiar merită. Au trecut 6 luni de când soțul meu m-a părăsit fără să spună nimic. Toate datorită doctorului Ellen am reușit să mă conectez din nou cu soțul meu cu vraja lui puternică de dragoste pentru reuniune și acum mă iubește mai mult decât înainte. Veșnic recunoscător cu The Great Dr Ellen! Recomand cu căldură, datele sale de contact WhatsApp (+2348106541486 ).Email: ellenspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere