joi, 3 februarie 2011

Vraja iubirii prin flori

Pentru acest ritual ai nevoie de numai doua lucruri: o oglinda micuta si flori proaspete. Pot fi margarete, violete, liliac, gardenii sau garoafe, dar cel mai bine functioneaza florile de trandafir. Petalele de trandafir sunt un symbol al iubirii, al romantismului, al atractiei sexuale, si al relatiei conjugale. Se folosesc pentru a atrage norocul in ce priveste dragostea. Unele personae poarta mereu un saculet roz sau rosu care contine petale de trandafir si cateva fire de par al celui iubit, uneori si alte plante ale iubirii (levantica, trifoi, damiana, catusnica).

Pentru aceasta vraja ai nevoie de sapte sau opt trandafiri. Daca ii rupi chiar tu din gradina, multumeste-I plante sacrificiu prin cuvinte, gesture sau cum vei crede de cuviinta. Natura este o sursa puternicapentru orice vraja si trebuie respectata. Nu uita sa rupi spinii de pe tulpini.

Cand te hotarasti sa urmezi acest ritual, ai grija sa fii singura sis a nut e poata deranja nimeni. Inchide telefonul, nu raspunde la usa, ofera-ti tie insati aceste cateva minute. Poti purta haine normale, pe cele cu care dormi noaptea sau chiar nimic. Alege ce ti se pare mai natural.

Pune florile intr-o vaza mare sau intr-un bol. Langa ele aseaza o oglijoara asa incat sa-ti poti vedea chipul in ea. Aseaza-te sau ingenuncheaza confortabil langa flori. Scoate una din ele din vaza. Atinge-ti cu ea capul, parul, urechile, obrajii, barbia. In timp ce faci acest lucru deschide-ti sufletul catre energia lina de iubire a florii.

Inchide ochii si atinge-ti pleoapele cu floarea. Rosteste cuvintele urmatoare:

Vad iubirea

Misca floarea mai jos, in dreptul nasului. Miroase aroma bogata si las-o sa-ti inunde sufletul. Rosteste cuvintele:

Respir iubire

Deschide ochii, tine floarea departe de cap si spune:

Tin in mana iubirea

Du trandafirul in dreptul inimii, mangaie-l, lasand energia lui sa se amestece cu a ta si spune:

Simt iubirea


Du trandafirul jos, catre abdomenul tau, apropie-l de piele sau de haine si spune:

Hranesc iubirea

Tinand in continuare floarea in mana, priveste-te in oglinda si spune cuvintele urmatoare:

Iubirea este in fata mea. Iubirea este in spatele meu. Iubirea este langa mine. Iubirea este deasupra mea. Iubirea este inauntrul meu. Iubirea izvoraste din mine. Iubirea vine catre mine. Sunt iubita.

Pune florile intr-un loc in care sa le vezi de mai multe ori pe zi. Daca este posibil tine mereu cu tine florile pe care le-ai folosit in ritual. Cand incep sa se ofilieasca ingroapa-le in pamant si nu uita sa le multumesti pentru energia pe care ti-au daruit-o. Fii pregatita sa primesti si sa daruiesti iubire.

7 comentarii:

 1. Eu am apelat la o batranica din franta acum 1 an dar nu cred ca mai face ma ajutat enorm de mult pt cine vrea sa vb cu mine las
  las id meu aici dorina_sorescu

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai un mail Dorina sorescu..... daca daca scriemi te rog crys.cata1@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Rugaciune puternica iti intoarce iubitul in 48 ore.nu credeam dar am facut si a reusit.zicetiva voua numele iubitului de 3 ori.ginditiva la ceva ce vreti sa realizati pina saptamina urmatoare si repetati tie de 6 ori (daca aveti o dorinta repetativa voua)repetati aceste cuvinte vino la mine ingerul luminii eu te implor. Fa sa revina iubitul meu (numele lui)astazi el ma va cheama mai dragastos si cu iubire disperata.va simti o imensa dorinta pentru mine.ingerul meu al luminii ingroapa tot ce impiedica relatia noastra (zici numele)intoarcete la mine (repeta de 6 ori)ingerul luminii indeparteazai pe toti cei care au contribuit la despartirea noastra .ingerul luminii fa ca (zici numele)sa se gindeasca doar La mine. (Zici numele)imi telefonezi in 48 de ore.iti multumesc ingerul luminii.iti multumesc pt puterea ta infinita si misterioasa ce functioneaza mereu.amin (publica si trimite aceasta rugaciune de 3 ori in diferite siti, f curind vei avea o buna surpriza. ..chiar in seara asta saruturi !in zorii zilei iubitul tau isi va da seama ca te iubeste!se intimpla o vraja. ..totul se va intimpla intre ora 1-4 de dimineata! Fii pregatit pt un mare doc al vietii tale !!!ps. De rupi acest lant vei avea ghinion in dragoste

  RăspundețiȘtergere
 4. Rugaciune puternica iti intoarce iubitul in 48 ore.nu credeam dar am facut si a reusit.zicetiva voua numele iubitului de 3 ori.ginditiva la ceva ce vreti sa realizati pina saptamina urmatoare si repetati tie de 6 ori (daca aveti o dorinta repetativa voua)repetati aceste cuvinte vino la mine ingerul luminii eu te implor. Fa sa revina iubitul meu (numele lui)astazi el ma va cheama mai dragastos si cu iubire disperata.va simti o imensa dorinta pentru mine.ingerul meu al luminii ingroapa tot ce impiedica relatia noastra (zici numele)intoarcete la mine (repeta de 6 ori)ingerul luminii indeparteazai pe toti cei care au contribuit la despartirea noastra .ingerul luminii fa ca (zici numele)sa se gindeasca doar La mine. (Zici numele)imi telefonezi in 48 de ore.iti multumesc ingerul luminii.iti multumesc pt puterea ta infinita si misterioasa ce functioneaza mereu.amin (publica si trimite aceasta rugaciune de 3 ori in diferite siti, f curind vei avea o buna surpriza. ..chiar in seara asta saruturi !in zorii zilei iubitul tau isi va da seama ca te iubeste!se intimpla o vraja. ..totul se va intimpla intre ora 1-4 de dimineata! Fii pregatit pt un mare doc al vietii tale !!!ps. De rupi acest lant vei avea ghinion in dragoste

  RăspundețiȘtergere
 5. Rugaciune puternica iti intoarce iubitul in 48 ore.nu credeam dar am facut si a reusit.zicetiva voua numele iubitului de 3 ori.ginditiva la ceva ce vreti sa realizati pina saptamina urmatoare si repetati tie de 6 ori (daca aveti o dorinta repetativa voua)repetati aceste cuvinte vino la mine ingerul luminii eu te implor. Fa sa revina iubitul meu (numele lui)astazi el ma va cheama mai dragastos si cu iubire disperata.va simti o imensa dorinta pentru mine.ingerul meu al luminii ingroapa tot ce impiedica relatia noastra (zici numele)intoarcete la mine (repeta de 6 ori)ingerul luminii indeparteazai pe toti cei care au contribuit la despartirea noastra .ingerul luminii fa ca (zici numele)sa se gindeasca doar La mine. (Zici numele)imi telefonezi in 48 de ore.iti multumesc ingerul luminii.iti multumesc pt puterea ta infinita si misterioasa ce functioneaza mereu.amin (publica si trimite aceasta rugaciune de 3 ori in diferite siti, f curind vei avea o buna surpriza. ..chiar in seara asta saruturi !in zorii zilei iubitul tau isi va da seama ca te iubeste!se intimpla o vraja. ..totul se va intimpla intre ora 1-4 de dimineata! Fii pregatit pt un mare doc al vietii tale !!!ps. De rupi acest lant vei avea ghinion in dragoste

  RăspundețiȘtergere