joi, 3 februarie 2011

Magia si banii

Pentru primul ritual ai nevoie doar de un ibric si o moneda, preferabil una de argint, dar vraja functioneaza si cu una obisnuita. Este indicat ca ritualul sa se faca atunci cand este luna plina. Umple ibricul cu apa pe jumatate si arunca moneda in el. Adeaza ibricul la fereastra sau intr-un alt loc in care lumina Lunii se poate reflecta in apa. Treceti mainile pe deasupra apei, ca si cum ai incerca sa aduni lumina lunii reflectata in ea. In acest timp rosteste incantatia:

Frumoasa Luna indepartata
Adu-mi bogatia indata
Fii buna stapana
Multi banuti sa-mi pui in mana


Repeta cuvintele de trei ori, iar cand ai terminat toarna apa din ibric pe pamant, intr-un loc din care poti vedea Luna.

Al doilea ritual trebuie inceput in timpul ultimului patrar. Ai nevoie doar de o lumanare verde, o vopsea verde si o piatra care sa aiba o forma apropiata de un patrat. Tine lumanarea in mana, stinsa, in timp ce meditezi la ceea ce ai nevoie, imagineaza-ti ca ai in deja banii care iti trebuie. Cand esti gata, aprinde lumanarea. La lumina flacarii sale, deseneaza pe piatra, cu vopseaua verde, simboluri ale banilor. In timp ce faci asta concentreaza-te pe faptul ca piatra iti va adduce banii de care ai nevoie. Dupa sapte minute stinge lumanarea. Repeta actiunea acesta, in fiecare zi, pana cand apar banii asteptati.

Al treilea ritual se poate folosi atunci cand ai nevoie neaparata de bani, sau pur si simplu pentru a atrage prosperitatea de partea ta. Foloseste ulei de cuisoare sau de scortisoara pentru a desena un symbol al banilor pe o bancnota cat mai valoroasa. Pune bancnota in portofel si incearca sa o tii acolo, fara s ao cheltuiesti, pentru cat mai mult timp. De fiecare data cand te uiti la bancnota vizualizeaza simbolul desenat pentru a-I mari puterea.

Pentru cel de-al patrulea ritual ai nevoie de ceva mai mult timp. Ia cateva zeci de lumanari si aseaza-le intr-un cerc mare. Aseaza-te in interiorul cercului si concentreaza-te pe problemele si nevoile tale financiare pana cand lumanarile ard complet. Dca reusesti sa faci acest lucru timp de 15 zile, problemele tale financiare se vor termina pentru totdeauna.

5 comentarii:

 1. Eu am apelat la o batranica din franta acum 1 an dar nu cred ca mai face ma ajutat enorm de mult pt cine vrea sa vb cu mine las
  las id meu aici dorina_sorescu

  RăspundețiȘtergere
 2. Rezolv probleme în dragoste dacã te-a pãrãsit persoana iubitã, dacã ai gânduri negre si nu poti dormi noaptea, dacã esti stresat si nu ai noroc în afaceri, în dragoste, în bani, dacã esti urmãrit de ghinion.
  Dacã te-ai despãrtit de persoana iubitã se poate rezolva,de la distanta prin amplificare se pote întorce fãrã nicio problemã!
  Aveti certuri în casã, necazuri? Nu vã mai împãcati bine? Aveti farmece si blesteme? Simtiti cã ceva nu este în ordine cu alte cuvinte energii negative? Le pot scoate personal, sau de la distanta.
  Vã însalã partenera sau sotul? Puteti apela cu încredere. Toate problemele pe care le aveti pot sã disparã dacã nu aveti noroc.

  Ofer si terapie reiki

  Acesta terapie Reiki la distanta, este bazata pe abilitatea terapeutului Reiki de a trimite energia la distanta indiferent cat de mare este ea, in trecut si viitor, dincolo de notiunea de spatiu-timp. Terapia Reiki la distanta, este o tehnica eficienta ce trimite energia Reiki direct pe campul energetic al pacientului.

  Acestea sunt cateva din beneficiile Reiki:
  Ajuta corpul sa se autovindece
  Ajuta la vindecarea sufletului
  Amelioreaza si elimina durerea
  Reduce stresul, frustrarea si anxietatea
  Echilibreaza organele si glandele
  Echilibreaza emotionalul si mentalul
  Echilibreaza sistemul nervos
  Echilibreaza energiile organismului
  Accelereaza procesele de vindecare prin stimularea sistemului imunitar
  Detoxifica si purifica corpul
  Purifica si echilibreaza Chakrele (centrele energetice ale corpului)
  Purifica si elimina blocajele energetice
  Protejeaza impotriva energiilor negative
  Diminueaza efectele secundare ale medicamentelor
  Reduce nevoia de medicamente
  Creste constiinta spirituala
  Dezvolta gandirea pozitiva
  Dezvolta armonia in propria persoana
  Dezvolta armonia cu cei din jur
  Dezvolta armonia cu natura si universul
  Dezvolta compasiunea si respectul pentru viata
  Aduce o mare pace interioara
  Aduce echilibru spiritual si sufletesc
  Creste intuitia si perceptiile extrasenzoriale
  Dezvolta creativitatea
  Dezvolta gandirea clara si si logica
  Aduce exact ceea ce este nevoie in viata persoanei in acel moment
  Nu are efecte secundare sau nocive
  Nu creeaza dependenta

  Sunati cu incredere , telefon : 0731 779 249

  RăspundețiȘtergere