joi, 3 februarie 2011

Ce sibolizeaza culorile in magie

n magie, fiecare culoare are o insemnatate si poarta o anumita energie. Puterea culorilor poate fi folosita in orice ritual pentru a aduce un plus de energie, facand vraja mai puternica. Te poti ghida dupa simbolistica unor culori atunci cand alegi lumanarile si florile folosite in ritualuri, hainele pe care le porti in timpul ritualurilor sau in viata de zi cu zi, materialul folosit pentru amulete, sarurile de baie, hartia si cerneala (in ritualurile care iti cer sa scrii ceva). Tine minte ca puterea si simbolistica unei culori poate varia de la o persoana la alta. Daca o culoare ti se pare potrivita pentru un scop anume, nu ezita sa o folosesti chiar daca nu apare in lista de mai jos. Important este sa crezi tu in ea.

Rosu

Putere, sanatate, vigoare, dorinta, pericol.
Planeta: Marte
Ziua: Marti
Zodiac: Scorpion

Portocaliu

Incurajare, adaptabilitate, stimulare, atractie, bunatate.
Planeta: Soarele, Marte, Mercur
Zile: Duminica, marti, miercuri
Zodiac: Pesti

Galben

Cunoastere, invatare, concentrare, convingere, sarm, incredere, gelozie, bucurie.
Planeta: Mercur
Ziua: Miercuri
Zodiac: gemeni, leu.

Verde

Bani, fertilitate, noroc, success, energie, caritate, crestere, intinerire, ambitie, vindecare. Contracareaza lacomia si gelozia.
Planeta: Venus, Mercur
Ziua: Vineri, Miercuri

Albastru

Liniste, intelegere, rabdare, sanatate, adevar, devotement, sinceritate, onoare, fidelitate, pace, intelepciune, protectie.
Planeta: Luna, Venus, Saturn, Jupiter
Zile: Luni, vineri, sambata.
Zodiac: Balanta, Sagetator

Violet

Putere, sentimentalism, tensiune, tristete, intelepciune, protectie spirituala, vindecare. Mareste puterea altor culori.
Planeta: Jupiter
Ziua: Joi
Zodiac: Sagetator

Negru

Negare, deschidere, bine. Descuie ceea ce pare incuiat sau intepenit.
Planeta: Saturn
Ziua: Sambata
Zodiac: Scorpion, Capricorn

Alb

Puritate, meditatie, divinatie, exorcism, luna plina, vindecare, pace, putere spirituala. In ritualuri poate fi inlocuita cu orice alta culoare.
Planeta: Luna
Ziua: Luni
Zodiac: Rac

Gri

Echilibru, neutralitate. Se foloseste pentru a “sterge” ceva, pentru a neutraliza si pentru a reveni la ordinea initiala fara repercursiuni sau energii distructive.
Planeta: Luna
Ziua: Luni
Zodiac: Fecioara

Roz

Vindecare, dragoste familiala, prieteneasca (mai degraba decat sexuala), afectiune, emotie, vindecare spirituala.
Planeta: Venus
Ziua: Vineri
Zodiac: Balanta

Maro

Plante, concentrare, telepatie, protectie pentru cei dragi. Se foloseste in ritualuri pentru a gasi un obiect pierdut.
Planeta: Luna, Venus, Saturn
Ziua: Luni, vineri, sambata
Zodiac: Capricorn

Argintiu

Puritate, Luna, comoara, valori, energii feminine, subconstient
Planeta: Luna
Ziua: Luni
Zodiac: Gemeni.

Auriu

Soare, energii masculine, bogatie, intelepciune, constientizare, fericire, activitate, inteligenta.
Planeta: Soarele
Ziua: Duminica
Zodiac: Leu

Magia si banii

Pentru primul ritual ai nevoie doar de un ibric si o moneda, preferabil una de argint, dar vraja functioneaza si cu una obisnuita. Este indicat ca ritualul sa se faca atunci cand este luna plina. Umple ibricul cu apa pe jumatate si arunca moneda in el. Adeaza ibricul la fereastra sau intr-un alt loc in care lumina Lunii se poate reflecta in apa. Treceti mainile pe deasupra apei, ca si cum ai incerca sa aduni lumina lunii reflectata in ea. In acest timp rosteste incantatia:

Frumoasa Luna indepartata
Adu-mi bogatia indata
Fii buna stapana
Multi banuti sa-mi pui in mana


Repeta cuvintele de trei ori, iar cand ai terminat toarna apa din ibric pe pamant, intr-un loc din care poti vedea Luna.

Al doilea ritual trebuie inceput in timpul ultimului patrar. Ai nevoie doar de o lumanare verde, o vopsea verde si o piatra care sa aiba o forma apropiata de un patrat. Tine lumanarea in mana, stinsa, in timp ce meditezi la ceea ce ai nevoie, imagineaza-ti ca ai in deja banii care iti trebuie. Cand esti gata, aprinde lumanarea. La lumina flacarii sale, deseneaza pe piatra, cu vopseaua verde, simboluri ale banilor. In timp ce faci asta concentreaza-te pe faptul ca piatra iti va adduce banii de care ai nevoie. Dupa sapte minute stinge lumanarea. Repeta actiunea acesta, in fiecare zi, pana cand apar banii asteptati.

Al treilea ritual se poate folosi atunci cand ai nevoie neaparata de bani, sau pur si simplu pentru a atrage prosperitatea de partea ta. Foloseste ulei de cuisoare sau de scortisoara pentru a desena un symbol al banilor pe o bancnota cat mai valoroasa. Pune bancnota in portofel si incearca sa o tii acolo, fara s ao cheltuiesti, pentru cat mai mult timp. De fiecare data cand te uiti la bancnota vizualizeaza simbolul desenat pentru a-I mari puterea.

Pentru cel de-al patrulea ritual ai nevoie de ceva mai mult timp. Ia cateva zeci de lumanari si aseaza-le intr-un cerc mare. Aseaza-te in interiorul cercului si concentreaza-te pe problemele si nevoile tale financiare pana cand lumanarile ard complet. Dca reusesti sa faci acest lucru timp de 15 zile, problemele tale financiare se vor termina pentru totdeauna.

Vraja iubirii prin flori

Pentru acest ritual ai nevoie de numai doua lucruri: o oglinda micuta si flori proaspete. Pot fi margarete, violete, liliac, gardenii sau garoafe, dar cel mai bine functioneaza florile de trandafir. Petalele de trandafir sunt un symbol al iubirii, al romantismului, al atractiei sexuale, si al relatiei conjugale. Se folosesc pentru a atrage norocul in ce priveste dragostea. Unele personae poarta mereu un saculet roz sau rosu care contine petale de trandafir si cateva fire de par al celui iubit, uneori si alte plante ale iubirii (levantica, trifoi, damiana, catusnica).

Pentru aceasta vraja ai nevoie de sapte sau opt trandafiri. Daca ii rupi chiar tu din gradina, multumeste-I plante sacrificiu prin cuvinte, gesture sau cum vei crede de cuviinta. Natura este o sursa puternicapentru orice vraja si trebuie respectata. Nu uita sa rupi spinii de pe tulpini.

Cand te hotarasti sa urmezi acest ritual, ai grija sa fii singura sis a nut e poata deranja nimeni. Inchide telefonul, nu raspunde la usa, ofera-ti tie insati aceste cateva minute. Poti purta haine normale, pe cele cu care dormi noaptea sau chiar nimic. Alege ce ti se pare mai natural.

Pune florile intr-o vaza mare sau intr-un bol. Langa ele aseaza o oglijoara asa incat sa-ti poti vedea chipul in ea. Aseaza-te sau ingenuncheaza confortabil langa flori. Scoate una din ele din vaza. Atinge-ti cu ea capul, parul, urechile, obrajii, barbia. In timp ce faci acest lucru deschide-ti sufletul catre energia lina de iubire a florii.

Inchide ochii si atinge-ti pleoapele cu floarea. Rosteste cuvintele urmatoare:

Vad iubirea

Misca floarea mai jos, in dreptul nasului. Miroase aroma bogata si las-o sa-ti inunde sufletul. Rosteste cuvintele:

Respir iubire

Deschide ochii, tine floarea departe de cap si spune:

Tin in mana iubirea

Du trandafirul in dreptul inimii, mangaie-l, lasand energia lui sa se amestece cu a ta si spune:

Simt iubirea


Du trandafirul jos, catre abdomenul tau, apropie-l de piele sau de haine si spune:

Hranesc iubirea

Tinand in continuare floarea in mana, priveste-te in oglinda si spune cuvintele urmatoare:

Iubirea este in fata mea. Iubirea este in spatele meu. Iubirea este langa mine. Iubirea este deasupra mea. Iubirea este inauntrul meu. Iubirea izvoraste din mine. Iubirea vine catre mine. Sunt iubita.

Pune florile intr-un loc in care sa le vezi de mai multe ori pe zi. Daca este posibil tine mereu cu tine florile pe care le-ai folosit in ritual. Cand incep sa se ofilieasca ingroapa-le in pamant si nu uita sa le multumesti pentru energia pe care ti-au daruit-o. Fii pregatita sa primesti si sa daruiesti iubire.

5 magii pentru castigarea dragoste

A folosi magia pentru a face o anumita persoiana sa te iubeasca este un gest de manipulare. De si exista vraji care il pot face un anumit barbat sa te iubeasca, nu este correct sa-l influentezi prin magie, iar vraja se poate intoarce impotriva ta: poate deveni obsedat de persoana ta sau relatia se poate termina brusc pentru ca el de fapt nu a simtit nimic pentru tine.

Totusi poti folosi magia pentru a-ti oferi o sansa in plus catre inima unei anumite personae sau pentru a-l atrage pe cel pe care l-ai asteptat toata viata si care iti era sortit tie de la bun inceput. Exista mai multe ritualuri simple de iubire:

1. Vraja cu sfori

Alege trei sfori sau ate mai groase, in ulori frumoase, pastelate, de exemplu roz, rosu, verde, bleu. Impleteste cele trei sfori pentru a alcatui un manunchi. Fa un nod la unul din capetele manunchiului gandindu-te la nevoia ta de iubire. Fa inca un nod, apoi inca unul si tot asa pana ajungi la sapte noduri. Manunchiul de sfori inodate poti sa-l patrezi intr-un loc siguri sau sa-l oferi unuia din cele patru elemente: pamantul, apa, focul sau aerul. De exemplu poti sa-l ingropi undeva, sa-l arunci intr-un rau sau sa-l arzi si sa lasi vanptul sa ia cenusa.

2. Inelul de argint

Ia un inel de argint si infasoara-l intr-o bucata de material alb, curat. Intr-o noapte cu luna plina ingroapa-l intr-un loc ferit, de exemplu intr-o gradina unde stii ca nu va sapa nimeni si nu ajung animale. In timp ce ingropi inelul gandeste-te la iubitul pe care ti-l doresti. La final varsa pe pamant putin vin sau lapte si rosteste urmatoarele cuvinte:

Mama dreapta, adevarata si binecuvantata
Tie iti ofer acest dar
Binecuvanteaza acest inel
Si fa-l sa straluceasca
Adu-mi o iubire care sa ma doreasca

Lasa inelul acolo unde l-ai ingropat pana la urmatoarea noapte cu luna plina, cand il vei dezgropa si ti-l vei pune pe deget. Daca iubitul destinat tie este in apropiere, va fi atras catre tine.

3. Plante magice pentru fidelitate

Aceast ritual iti va adduce fidelitatea iubitului sau sotului tau. Imprastie ulei de lemn dulce peste urmele pasilor sai, apoi pune langa, sub sau in patul in care doarme o mana de rozmarin sau flori de craita. Cat mai des adauga chimen in mancarea pe care o mancati amandoi.

Aceleasi plante pot fi folosite si in alt mod, tot pentru fidelitate: pregateste un saculet mic dintr-un material inchis la culoare si umple-l cu plante uscate: lemn dulce, craite, rozmarin, seminte de chimen. Pune saculetul langa patul iubitului tau si el iti va ramane fidel pentru totdeauna.

4. Ritual cu sare

Acest ritual trebuie inceput cu trei saptamani inainte de luna plina, atuncic and luna plina urmeaza sa cada intr-o noapte de vineri. Vei repeat ritualul in fiecare vinepri seara, ultima fiind vinerea cu luna plina. Arunca sare intr-un foc (chiar si o lumanare) cu mana dreapta in timp ce rostesti aceasta incantatie:

Nu sarea vreau sa o transform in foc, ci inima barbatului pe care il caut
Sa nu aiba pace pana cand nu ma gaseste

Repeta fraza de trei ori, aruncand sarea in foc.

In a treia, si ultima vineri, schimba fraza rostita cu urmatoarea:

Nu sarea vreau sa o transform in foc, ci inima barbatului pe care il caut
Nu va avea pace pana cand nu ma va gasi

Cel care iti este sortit va aparea in cateva saptamani.

5. Farfuria purpurie

Aceasta vraja va pune capat certurilor dintre tine sic el pe care il iubesti. Ai nevoie o farfurie din sticla purpurie si o poza a persoanei respective, daca se poate un Polaroid. Aseaza poza cu fata in jos pe farfurie si las-o asa timp de maxim 15 minute. Daca nu ai o fotografie Polaroid, va trebui sa ai la indemana negativul, doar ca sa stii unde este acesta.

Persoana respective te va suna in 24 de ore si isi va cere scuze. Daca nu se intampla nimic, repeta vraja, avand grija san u depasesti cele 15 minute. Daca ai facut vraja si a treia oara sin u s-a intamplat nimic, suna-l tu sau mergi la el si vei vedea ca nu mai este suparat.

sursa:www.flu.ro