joi, 30 septembrie 2010

Quado Meditatia Renasteri

Inchideti-va ochii. Inspirati profund si relaxati-va. Vom face o calatorie, insa tot ce este necesar sa faceti este sa respirati usor si linistit.

Mai intai, vom respira spre un loc linistit, numarand inapoi de la zece la unu. Cand vom ajunge la unu, va veti simti foarte, foarte relaxati.

Si acum respirati inca o data profund si relaxati-va complet.

Si acum, observati doi ingeri vindecatori care planeaza peste voi. Fiecare are un ulcior de argint stralucitor, plin cu lumina si iubirea fara de sfarsit a universului si le revarsa in inima voastra. Observati cum acestea scanteiaza, atunci cand ei le revarsa. Este lumina si iubirea, iubirea pura, iubire fara sfarsit. Observati cum straluceste inima voastra, mai intens si mai intens, plina de lumina si iubire.

Observati cum este purificata inima voastra si devine mai puternica, stralucind mai intens si mai intens, fiind alcatuita din nimic altceva, decat iubire pura.

Si acum, lasati aceasta lumina stralucitoare din inima voastra, sa difuzeze spre fiecare celula a corpului vostru. Lasati-o doar sa se imprastie si sa atinga fiecare celula, atunci cand avanseaza.

Observati undele de lumina care radiaza din inima voastra spre fiecare celula, in afara, radiaza inafara, trezind fiecare celula din corpul vostru. Cand lumina atinge fiecare celula, acea celula se trezeste si devine atenta. Fiecare celula este activata si pregatita sa primeasca aceasta informatie si transformare, pe care noi le vom trimite spre ele, pe durata acestei meditatii.

Lasati undele luminii sa radieze din inima voastra spre fiecare celula, in afara, in afara, radiind, trezind fiecare celula din corpul vostru.

Si acum, avem sa spunem ceva, fiecarei celule din intreg coprul vostru:

Tu iti esti de ajuns. Tu iti esti de ajuns, asa cum esti. Tu esti profund iubita si nu doresti nimic. Tu esti plina. Tu esti ingrijita. Tu esti hranita de iubire. Tu esti iubita, tu esti in siguranta. Te afli in bratele universului iubitor si esti complet in siguranta. Nimic mai mult nu este necesar.

Si, cand vorbim celulelor voastre, mentineti lumina care radiaza din inima voastra. Mentineti unde dupa unde de lumina radianta, din stralucirea inimii voastre, spre fiecare celula.

Si acum, permiteti-ne sa vorbim celulelor voastre:

Nu este nimic de care sa va temeti. Toata frica este indepartata. Toata frica este eliberata din fiecare celula si este pusa in circulatia sangelui. Si de acolo ea se indreapta spre inima, unde este purificata in lumina iubirii. Toata frica este extrasa din fiecare celula si trimisa in afara, ca sa fie spalata si purificata in inima voastra, spalata si purificata de lumina iubirii, care se afla aici. (MONICA: observatia mea: as introduce aici textul BINECUVANTEZ FRICA CE IESE DIN FIECARE CELULA A MEA, O PURIFIC SI O LAS SA PLECE!)

Si observati ca ingerii inca, planeaza deasupra voastra, inca revarsa iubirea scanteietoare nesfarsita a universului. Ei revarsa aceasta iubire in inima voastra, fortificand-o si umpland-o cu mai multa iubire, cu iubire purificatoare, cu iubire intensa, cu iubire care curata.

Observati cum frica paraseste fiecare celula din corpul vostru. Simtiti cum va paraseste. Simtiti-o cum curge inafara celulelor, trece in circulatia sanguina si apoi spre inima voastra. Simtiti cum inima voastra este capabila sa le curete si sa le spele. Simtiti cum, cu fiecare bataie, inima voastra pompeaza, curata si purifica lumina din corpul vostru, lumina care spala si transmuta frica, preluand frica spaland-o ca sa devina iubire.

Si acest ciclu continua. Fiecare celula se purifica de frica si trimite frica in sange. Sangele circula la inima unde frica este purificata si transformata in iubire. Apoi, iubirea curge inapoi spre celule.

Aceasta continua sa circule si sa circule si cand se intampla asta, compozitia fiecarei celule se schimba. Unde era frica si indoiala, unde aveati obiceiuri vechi si dependente, determinate prin frica, prin indoiala, acum exista iubire.

Si aceasta iubire este o iubire profunda, o iubire de sine, intrucat acum fiecare celula este inzestrata cu abilitatea de a se iubi pe sine. Da, fiecare celula este plina cu iubirea de sine.

Si acum, patrundeti mai profund in fiecare celula. Intrati mai inauntru si gasiti frica, asigurati-va ca nu mai exista frica ascunsa in interiorul celulei. Patrundeti profund, profund, pe toate caile in fiecare celula, gasiti frica si scoateti-o afara. Gasiti indoiala si scoateti-o afara. Trimiteti frica si indoiala spre inima, unde ele vor fi spalate de lumina si transformate in iubire. Apoi, iubirea revine inapoi si intra in celule. Iubire, iubire profunda, iubire transformatoare! Iubirea voastra profunda, din fiecare celula a corpului vostru!

Si acum, pentru o clipa, doar fiti! Simtit-va inima cum bate! Simtiti-va circulatia sangelui! Daca mai exista vreo frica sau vreo indoiala, puneti-o usor in circulatie si lasati-o sa fie transformata in inima voastra. Lasati sangele sa circule, sa circule, purificadu-va si intorcandu-va in iubire, transformandu-va in iubire. Ah, da, simtiti cat de minunat este, sa va iubiti, exact asa cum sunteti, prin fiecare celula a corpului vostru!

Si acum, vom calatori inapoi, inapoi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati. Nu incercati sa va imaginati nimic si nu va ganditi la nimic. Pastrati-va atentia pe circulatia sangelui. Pentru ca atunci cand revenim, voi puteti descoperi celulele vechi de memorie, umbre ale celulelor vechi, care inca mai au nevoie sa fie curatate. Celulele au disparut acum, dar memoria persista in corpul vostru. Le vom gasi in corpul vostru energetic, corpul vostru de memorie si vom prelua frica si saracia, singuratatea si durerea, care au existat in acele celule si le vom transforma in iubire!

Si tot ce aveti nevoie, este sa va relaxati si sa simtiti cum inima voastra pompeaza totul prin ea, transforma totul, transforma vechiul in nou, transforma intunericul in lumina, transforma frica si indoiala, durerea si suferinta in iubire, in si mai multa iubire.

Lumina din inima voastra este atat de puternica, incat nimic nu poate sa-i reziste. Tot ce trece prin inima voastra este transformat in iubire. Ingerii planeaza deasupra voastra, revarsand lumina si iubirea nesfarsita a universului in inima voastra fortificata pentru totdeauna.

Si acum, noi patrundem mai profund si mai profund. Voi deveniti mai tineri si mai tineri, pe masura ce noi realizam aceasta, voi treceti printre ani si celulele corpului care erau vii in acel timp, devin mai curate si mai purificate. Ele isi elibereaza frica si indoiala, le pun in circulatie cu blandete, unde sunt circulate si purificate si transformate in iubire.

Noi continuam, inapoi, inapoi, inapoi in viata voastra, mergand mai departe si mai departe, inapoi si purificam usor intreaga istorie a celulelor voastre, energia corpului, memoria celulara, totul se transforma cand sangele purifica celulele, cand sangele curge prin inima, unde totul este transformat, curatat, purificat si reintors in iubire.

Acum, noi mergem inapoi, inainte de a va fi nascut, inapoi in alta viata, in alte locuri ale fiintei, in alte dimensiuni ale creatiei si fiintei. Si, totul este curatat. Memoria altor vieti este spalata si curatata, memoria acelor celule si tot ce mentin ele este spalat, purificat si reintors in iubire.

Toate traumele, toata suferinta si durerea, toata frica si indoiala sunt spalate, sunt scoase din memoria celulelor si curatate. Ele sunt spalate si reintoarse la voi purificate, purificate de lumina care straluceste in inima voastra, de lumina iubirii.

Noi continuam, mai profund si mai profund, in nivele dupa nivele de energie, in nivele dupa nivele de memorie celulara, toate sunt spalate, toate sunt purificate, toate circula prin corpul vostru, circula si se purifica, trecand prin inima voastra, transformandu-se in iubire.

Voi aveti acum, nivel peste nivel de iubire, nivele de viata, toate transformate in iubire. Nivelele de energie si de memorie celulara sunt toate transformate in iubire. Toate sunt voi; puteti observa acum intreg corpul vostru stralucind. Puteti vedea nivele ale luminii si iubirii stralucind in jurul vostru, nivel dupa nivel de energie, memoria celulara si intreaga energie care stralucesc intens, toate transformate in lumina si iubire.

Este vorba despre perfectiunea voastra care straluceste, perfectiunea corpului vostru in aceasta forma de energie. El straluceste mai intens, toate sunt rafinate si purificate, toate sunt pline de bucuria vietii. Voi straluciti de iubire, straluciti de viata, purificati total de orice frica si indoiala, total purificati de vechile tipare de energie, total purificati si pregatiti sa va creati noi obiceiuri si noi modalitati de a fi.

Celulele voastre sunt acum noi in intregime. Sunt pline si complete. Ele nu mai au nevoi; ele nu mai au dorinte; ele nu mai sunt infometate de iubire. Ele sunt pline ochi de iubire, atat de pline, incat ea se revarsa, atunci cand voi straluciti si straluciti de viata vibranta, cand straluciti de iubire vibranta. Straluciti, straluciti plini de lumina. Acesta sunteti voi. Acesta este corpul vostru.

Acum, vom reveni, vom reveni usor, eliberand vechile nivele, eliberand vechea energie a corpului, lasandu-le usor sa se imprastie in aerul din jur. Relaxati-va dupa ce v-ati eliberat de aceste vechi nivele ale fiintei si ati revenit la A FI tu, in corpul fizic, cu aceste celule curate si minunate, toate pline ochi cu iubire.

Voi aveti acum varsta pe care o aveati cand am inceput, dar celulele voastre sunt limpezite si purificate, curate si pline de iubire.

Doar pentru un moment, lasati iubirea din inima voastra sa continue sa straluceasca in afara si sa va umple corpul. Simtiti cum fiecare celula spune bun venit iubirii, acum. Simtiti cum nu mai exista frica ascunsa sau indoiala ascunsa. Totul este curatat si perfect, plin de iubire, plin de viata, pregatit pentru a trai.

Sunteti in siguranta. Sunteti iubiti. Sunteti valorosi si pretiosi, inconjurati de ajutor la fiecare colt. Sunteti protejati. Sunteti in siguranta. Puteti sa va relaxati si sa stiti ca va sunteti suficienti voua insiva; sunteti total capabili sa faceti si sa fiti tot ceea ce cere aceasta viata de la voi.

Va pretuiti in mod profund, incat acum veti onora fiecare celula din corpul vostru, facand doar ceea ce este bine pentru ele. Sa mancati hrana sanatoasa, sa beti apa pura, sa faceti exercitii usoare, lasand sanatatea fiecarei celule sa se extinda si sa ramana pura si plina de iubire.

Va onorati pe voi insiva atat de profund, incat veti face din asta cea mai inalta prioritate de astazi, pastrandu-va celulele purificate si pline de iubire, dandu-le doar ceea ce au nevoie. Sa le rasfatati si sa le pretuiti la fel de mult, cat sunteti voi de pretuiti de universul profund iubitor.

Si daca incepeti sa fiti stresati, daca incepeti sa aveti vechile sentimente de a ravni cu infocare, concentrati-va pe lumina stralucitoare din inima voastra. Concentrati-va pe lumina si simtiti cum radiaza inafara. Simtiti-o cum radiaza si va umple cu iubire.

Puteti face asta. Puteti invata sa va iubiti fiecare celula din corpul vostru atat de mult, incat sa le tratati ca pe un lucru de pret ce sunt. Fiecarei celule ii plac exercitiile. Fiecarei celule ii place sa se miste prin preajma si sa simta fluxul de sange, pentru ca sangele le spala si le purifica. Pastrati circulatia sangelui. Mentineti-va activi, fiti vii si vibranti. Fiecarei celule ii place apa, caci apa este cea care mentine sangele in circulatie, pur si curat. Oferiti-i corpului apa de care are nevoie. Mentineti-va intreg sistemul activ, prin miscare si apa.

Corpurile vostre au nevoie de hrana sanatoasa, hrana completa, alimente proaspete, pentru ca acestea hranesc sangele, sangele purificator. Alimentele proaspete si sanatoase hranesc celulele si le determina sa ramana sanatoase, vibrante si pline de iubire. Apa, exercitiile si alimentele sanatoase mentin fiecare celula productiva si bucuroasa, ajutand-o sa munceasca pentru a va mentine fara frica si indoiala, sa lucreze pentru a va face sa stiti ca sunteti in siguranta, ca va sunteti suficienti voua insiva, ca totul este bine. Fiecare celula are nevoie sa va ridice in slavi si o va face, daca veti dori, dar ajutati-le, oferindu-le ceea ce au nevoie, pentru a se mentine vibrante si vii, stralucind de lumina si iubire.

Faceti asta astazi! Mentineti-va radiant si vibrant. Faceti din asta cea mai mare prioritate a voastra. Nimic in lume nu este mai important decat acest lucru. Aveti grija de voi-insiva si permiteti universului sa aiba grija de rest. Transmiteti acest lucru! Renuntati la nevoia de a controla lucrurile din exteriorul vostru. Renuntati, pentru a fi voi, concentrat in interior, pe lumina stralucitoare si stabila care sunteti!

Radiati si fiti! Straluciti prin frumusetea si iubirea voastra! Lasati iubirea din inima voastra sa radieze si sa straluceasca, sa va umple interegul corp, fiecare celula.

Puteti face asta! O faceti! O faceti chiar acum. Sunteti facuti din iubire si ea radiaza prin voi. Sunteti iubiti. Sunteti in siguranta. Va sunteti suficienti, mai mult decat suficienti, pentru orice v-ar aduce viata astazi. Doar radiati si fiti - si veti fi bine!

Acum este momentul sa revenim. Respirati profund de cateva ori. Miscati-va degetele si apoi picioarele. Miscati-va mainile si apoi bratele. Ridicati-va bratele deasupra capului si intindeti-le. Respirati inca o data profund si, cand sunteti pregatiti, deschideti-va ochii.

Cand veti iesi in lume astazi, reamintiti-va sa radiati lumina iubirii care sunteti voi, care straluceste intens in fiecare celula din intregul vostru corp!

Meditatia Iubirii de sine

Inchideti ochii! Respirati profund!

Tot ce vom face, va fi usor si relaxant. Nu faceti eforturi. In mod simplu, fiti!

Acum, vom respira in jos (abdominal), spre un loc linistit. Numarati inapoi de la zece la unu. Cand vom ajunge la unu, veti fi foarte, foarte relaxati.

Acum respirati. Numarati, zece, noua, si si asa pana la unu, in timp ce inspirati si expirati linistit, profund si egal, in ritmul care va convine.

Acum, imaginati-va un lac linistit. Priviti cum soarele se oglindeste in apa. Observati o pasare care planeaza usor, deasupra apei. Lacul este linistit si calm. Voi sunteti linistiti, calmi si profund in pace.

Acum, exista o energie adunata pe cer, deasupra voastra. Este o energie blanda, iubitoare. Ea arata ca mici particule aurii si argintii, ca mici particule de lumina. Micile particule argintii si aurii se aduna deasupra voastra si incep sa se invarta in jur, in jur, in jur. O rotire usoara, gratioasa. O senzatie mangaietoare, iubitoare. Si acum, aceasta energie gratioasa, iubitoare coboara spre voi, intr-un con de energie, un con rotitor de energie iubitoare, de energie plina de pace, o energie mangaietoare.

Ea coboara si va acopera capul, purificandu-va mintea de orice gand negativ. Ea va purifica mintea de orice critica, de orice judecata. Ea va purifica mintea de orice blocaj pe care il aveti pe calea voastra, de orice tipar negativ de gandire. Ea va purifica mintea de toata ingrijorarea legata de viitor, de tot regretul fata de trecut. Ea va purifica gandurile care va fac sa va simtiti stanjeniti sau infricosati. Ea va purifica gandurile negative si le inlocuieste cu o liniste profunda, profunda, o pace minunata si calm. Simtiti pacea si calmul care va umplu mintea!

Si acum, conul de energie coboara si va acopera gatul. Si aici, el va indeparteaza lucrurile care va retin de la exprimarea voastra totala, deschisa si iubitoare. El va deschide gatul, ca voi sa puteti sa rostiti adevarul vostru.

Acum, conul de enrgie coboara si va acopera inima. Si aici, el va indeparteaza mania si vina si le inlocuieste cu iertarea. El indeparteaza dorurile si regretele, geloziile si sentimentul ca exista ceva ce va lipseste, orice dorinta care va face sa credeti ca fericirea se afla undeva in viitor, doar daca lucrurile vor fi diferite, intr-un fel. In schimbul acestor doruri, acestor sentimente de singuratate si senzatie de gol, inima se umple cu iubire dulce. Singuratatea goala este purificata si este inlocuita cu iubirea universului.

Si acum, conul de energie coboara si va cuprinde stomacul, plexul solar. Si aci, el indeparteaza frica si o inlocuieste cu un sentiment stabil, confortabil, un sentiment de profunda centrare, ca totul este asa cum trebuie, in legatura cu lumea. Un sentiment de centrare, ce va face sa va simtiti ca si cum ati fi asa cum trebuie, exact asa cum trebuie sa fiti, in acest moment.

Si acum conul coboara si va acopera restul de corp. Si aici, voi va simtiti profund inradacinat in aceasta experienta fizica, ca apartineti in mare parte pamantului, ca apartineti in mare parte din Tot Ce Este. Toate fricile acestei existente fizice sunt absorbite in conul de energie.

Si acum, conul se extinde si se raspandeste ca sa cuprinda intreaga camera in care stati. El purifica aceasta camera de toata energia negativa, a conversatiilor si a sentimentelor care au aparut aici, recent si in anii trecuti. Toata energia negativa este purificata si ramane toata energia pozitiva.

Si acum, conul se extinde mai departe si cuprinde intreaga cladire in care stati. Din nou, el se roteste in jur, purificand negativitatea si lasand energie pozitiva.

Iar acum, energia se inalta incetisor, incetisor, se inalta si revine pe cer, rotindu-se si luand cu ea toata energia negativa, care a fost dislocata si o trimite in lumina, unde este acceptata si transformata. Si acum, voi va simtiti complet purificati si curati. Va simtiti ca si cand doar v-ati nascut si va simtiti pregatiti pentru viata si iubire.

Observati ingerii care apar deasupra voastra! Ei poarta mantii albe lungi si emana lumina aurie si iubire. Fiecare are un ulcior argintiu stralucitor, plin de iubire si il revarsa peste voi. Ei toarna iubirea lor peste voi. Ei revarsa iubirea lor in camera in care stati si in fiecare camera din cladire. Ei toarna iubire, iubire, iubire, mai multa si mai multa iubire.

Voi simtiti ca ea va umple, ca va binecuvanteaza. Simtiti apele placute ale iubirii in locurile din care a fost absorbita energia negativa.

Ea va umple complet, ea va umple atat de mult, incat se revarsa si iubirea se raspandeste in afara voastra, apele minunate ale iubirii se revarsa si ating pe oricine din viata voastra.

Ea se intinde si atinge pe oricine. Observati cum curg apele! Observati cum apele curg si va umplu, cum se revarsa si se intind, acoperind lumea cu iubire.

Simtiti cum este sa fiti plini de iubire. Simtiti cum este sa fiti iubire, iubire totala, iubire absoluta, nimic altceva decat iubire. Experimentati acest lucru. Delectati-va.

Radeti, zambiti si deschideti gura ca sa beti iubire. Puneti-o in contact cu tot corpul vostru. Radeti de bucurie si de minunatia intregii iubiri revarsate peste voi, un torent fara sfarsit de iubire si totul este pentru voi.

Unde era frica, acum este iubire. Unde existau ganduri negative, acum exista iubire. Unde se afla vinovatia, acum exista iubire; iubirea care spala bine, iubirea care va umple, iubirea care va imbratiseaza.

Iubirea care va purifica, care va curata. Iubirea! Totul este iubire!

Sunteti perfecti. Sunteti exact asa cum trebuie sa fiti. V -ati straduit din greu si v-ati descurcat bine. Nu ati realizat tot ce ati sperat sa faceti, dar totul este bine. Exact asa cum sunteti, asa ar trebui sa fiti.

Tot ce ati facut a fost bine. Tot ce ati lasat neterminat este la fel de bine. Va aflati acum exact unde trebuie sa stati, cu scopul de a face urmatorul pas din viata voastra, pe calea voastra. Sunteti tot ce trebuie sa fiti. Nu lipseste nimic. Nu este nimic pierdut. Sunteti puternici si capabili si sunteti tot ce trebuie sa fiti, in toate modurile.

Acceptati-va! Acceptati-va exact asa cum sunteti! Ati facut unele greseli? Desigur ca, da. Si acele greseli erau tot ce aveati nevoie, ca sa va conduca in acest moment perfect, chiar acum, stand exact unde stati, pregatiti sa faceti urmatorul pas in viata. Ati lasat unele lucruri neterminate, de care regretati? Lasati regretele sa plece, pentru ca orice ati facut sau ati lasat nefacut, reprezinta tot ce v-a condus in acum, in acest moment. Si acum, acest moment este perfect. Si, voi sunteti perfecti si completi.

Nu exista nimic care sa va lipseasca. Nu este nimic gresit in legatura cu voi. Sunteti exact asa cum trebuie sa fiti. Acceptati acest fapt. Fiecare moment a fost perfect, pentru ca v-a adus in acest moment. Si, acest moment este absolut perfect. Acest moment este exact asa cum ar trebui sa fie si asa sunteti si voi.

Acceptati-va! Acceptati ca sunteti demni de cea mai mare iubire a universului! Observati cum deasupra voastra s-au adunat ingeri. Da, sunt ingerii care revarsa iubire peste voi, o iubire nesfarsita si acum exista alti ingeri in spatele lor, randuri dupa randuri de ingeri, umpland cerul cu gloria si cu stralucirea lor. Ei toti va trimit iubirea si binecuvantarea lor.

Si voi, exact asa cum sunteti, sunteti demni de toata aceasta iubire. Da. sunteti. Sunteti demni de ea si sunteti inconjurati de ea. Exista ajutor pentru voi la fiecare colt, deoarece voi sunteti aceste persoane demne de respect.

Voi sunteti totul. Voi sunteti o parte importanta din Tot Ce Este. Voi sunteti piesele ce fac ca puzzle-ul sa fie intreg. Voi sunteti nota care face acordul complet. Voi sunteti de o importanta vitala. A va vindeca pe voi inseamna a vindeca lumea. A va iubi pe voi inseamna a umple lumea de iubire. Pentru ca voi sunteti lumea. Voi sunteti conectati la Tot Ce Este. Voi sunteti propriul vostru Dumnezeu. Voi sunteti totul.

Simtiti acest lucru, in mod profund! Simtiti acest lucru in inima voastra. Simtiti conectarea profunda, care coboara in pamant si urca in ceruri. Simtiti conectarea profunda, care merge de la voi la orice altceva. Simtiti Unimea si simtiti ca sunteti o parte din aceasta Unime, ca ea nu poate exista fara voi. Voi sunteti atat de importanti!

Sunteti demni de iubire si sunteti demni de respect. Respectati-va profund! Iubiti-va in mod profund! Tratati-va cu profund respect! Tratati-va corpul cu respect, dandu-i apa pura si hrana sanatoasa, facand exercitii si rasfatandu-l. Tratati-va mintea cu respect, furnizandu-i momente de pace si de liniste, cu scopul de a o lasa limpede si de a se reincarca. Tratati-va emotionalul cu respect, cerand altora sa va trateze la fel, vorbind in numele vostru, facand alegeri si luand decizii care sa va ajute.

Actionati in interesul vostru cel mai inalt! Respectati-i pe altii, dar nu mai mult decat va respectati pe voi. Iubiti-i pe altii, da, dar nu mai mult decat pe voi-insiva. Incepeti cu voi intotdeauna! Incepeti de aici, iubindu-va, respectandu-va si apoi, lasati aceasta stralucire sa se extinda in afara!

Observati scanteia din voi! Observati stralucirea din voi! Aceasta este stralucirea fiintei voastre, a creativitatii voastre, a iubirii voastre fata de viata si de sine! Acum, lasati-o sa se extinda. Lasati sa va umple aceasta stralucire. Lasati acesta stralucire sa creasca si sa umple intregul vostru corp, pana cand veti fi luminati de cine sunteti.

Straluciti, straluciti prin cine sunteti! Lasati sa straluceasca toate talentele voastre! Lasati sa straluceasca tot umorul vostru! Lasati sa straluceasca cele mai profunde credinte ale voastre si adevarul vostru personal!

Lasati sa straluceasca toata iubirea voastra, iubirea voastra pentru voi, iubirea voastra pentru viata insasi! Acum lasati stralucirea sa se reverse inafara, dincolo de voi, lasati-o sa straluceasca mai intens si mai intens, pana veti fi ca un far de iubire si de atentie, capabili sa luminati si calea altora!

Acesta este scopul vostru. Sa permiteti sa fiti vazuti in toata gloria voastra, in toata maretia voastra, sa permiteti sa straluciti atat de intens, incat sa luminati lumea!

Puteti sa faceti acest lucru. Prin intreaga perfectiune a fiintei, voi puteti realiza asta. Straluciti! Straluciti! Straluciti!

Acum, doar ramaneti linistiti si simtiti-va cum straluciti, observati-va cum straluciti! Straluciti! Straluciti!

Si acum, respirati profund de cateva ori. Miscati-va degetele, apoi picioarele. Miscati-va mainile si apoi bratele! Ridicati-ca bratele deasupra capului si intindeti-va! Rotiti-va usor umerii! Respirati profund si deschideti-va ochii!

Si, cand iesiti in lume astazi, reamintiti-va sa straluciti!

Meditatia Iertarii

Inchideti ochii, respirati profund si relaxati-va! Tot ce vom face, va fi usor si relaxant. Doar permiteti-va sa fiti, abandonati-va vocii mele si clipei; incetisor invitati universul sa va ofere toate darurile si bogatiile sale!

Mai intai, vom respira spre un loc linistit, numarand inapoi de la zece la unu. Cand vom ajunge la unu, va veti simtit foarte, foarte relaxati.

Acum, respirati! Inspirati, zece …. numarati inapoi pana la unu

Si acum, respirati profund la final si cand faceti asta, imaginati-va o scena linistita, un lac cu o pasare planand usor deasupra capului. Aceasta va fi o scena centratoare, pe care sa o folositi mai tarziu, pe parcursul zilei, oricand veti simtit nevoia sa fiti relaxati. Doar, imaginati-va aceasta scena si ea va chema la voi relaxarea totala si deschiderea din aceasta sedinta!

Si acum, va veti oferi voua-insiva un dar minunat. Este vorba despre darul iertarii! Iertarea este doar o eliberare a trecutului, cu blandete, permitandu-va sa va mutati in acum, unde exista iubire si abundenta, in acum unde exista libertate si putere! Va veti darui libertatea fata de ceea ce a fost facut sau a ramas nefacut in trecut si va veti muta in puterea lui acum, a acestui moment, in care veti pretinde in totalitate, propria voastra viata.

Pe durata acestei meditatii, concentrati-va pe o persoana sau pe un incident. Poate fi cineva pe care trebuie sa il iertati sau puteti fi voi-insiva. Concentrati-va doar pe un singur lucru, pe care il veti duce in lumina zilei si apoi il veti elibera cu toata mania, suferinta, invinuirea, vinovatia, frica si durerea, permitandu-va sa va miscati inainte, in viata voastra.

Si acum, imaginati-va piatra neiertarii din inima voastra. Ea constituie o povara grea pe care ati purtat-o de foarte mult timp. Observati-o, fierbinte si manioasa, trimitand vapori otravitori prin corpul vostru si perturbandu-va pacea! Poate ca este prea veche si a fost ascunda mult timp, incat este acoperita intr-un ambalaj solid de gheata, facandu-va inima rece. In ambele cazuri, noi trebuie sa eliminam piatra neiertarii si sa ne deschidem inima spre iubire.

Ganditi-va pentru un moment la ceea ce a determinat ca aceasta piatra sa fie aici, in inima voastra. Poate ca este ceva ce ati facut si pare atat de neiertat, incat nu ati fost capabili sa-l indepartati. Sau poate fi ceva nefacut sau neoferit la timp, cand ati avut cea mai mare nevoie.

Imaginati-va piatra greoaie a neiertarii si simtiti, din nou, ce a determinat-o sa se formeze! Simtiti, din nou, mania, absenta iubirii, tradarea! Simtiti cum v-ati simtit atunci!

Si acum, observati ingerul ce a aparut inaintea voastra! El sta inaintea voastra pregatit sa scoata piatra neiertarii din inima voastra. Dar, voi trebuie sa ii permiteti acest lucru. Cu ochii inca inchisi, respirati adanc si dati din cap afirmativ “da” catre ingerul vostru si permiteti-i sa va ofere acest dar.

Incetisor, ingerul introduce mana sa in inima voastra si indeparteaza piatra neiertarii. Cand face asta, cand piatra este indepartata din inima voastra, lasati toata energia ei sa plece cu ea! Eliberati toata invinuirea, toata durerea! Eliberati-le prin vointa! Lasati toata energia pietrei sa va paraseasca si permiteti-va sa varsati lacrimi de alinare, cand aceasta piatra este luata din inima voastra, cand este extrasa si acum se afla in mainile ingerului stralucitor, care sta inaintea voastra.

El o mentine in fata voastra. Pentru o clipa simtiti-o cum pleaca. Simtiti otrava care va paraseste inima si pleaca cu piatra! Lasati ingerul sa le preia!

Si acum, ingerul se inalta spre ceruri, unde duce piatra ca sa fie transmutata un lumina si iubire. Priviti cand se intampla asta, cand piatra ortravitoare, diforma este preschimbata intr-un cristal scanteietor, plin de iubirea nesfarsita a universului!

Acum, ingerul coboara si se aseaza inaintea voastra, cu miraculosul cristal din iubire in mainile sale. El il tine inaintea voastra si, din nou, va cere permisiunea.

Si, cu ochii inca inchisi, acum, dati afirmativ din cap “da” pentru a permite ingerului sa va plaseze acest cristal stralucitor al iubirii care iarta, in inima voastra!

Ah, simtit-o cum patrunde in voi! Simtiti cum lumina lui se raspandeste prin corpul vostru! Simtiti-o cum straluceste si straluceste in voi, trimitand raze ale luminii si iubirii prin corpul vostru!

Simtiti-o cum vindeca locul in care a stat piatra timp indelungat! Simtiti-o cum va purifica de durere, de manie, de raceala de a fi inchis. Simtiti-o cum va aduce intregirea, cum va aduce darul iubirii si al iertarii! Simtiti cum va face sa fiti pregatiti pentru iubire!

Acum, vom trece prin centrii vostri energetici, cunoscuti ca chakras si usurand curgerea, incat aceasta iertare sa se imprastie prin corpul vostru, vindecandu-va si redandu-va intregului.

Incepeti cu inima voastra si imaginati-va culoarea verde! Lasati inima voastra sa se umple complet cu iubirea iertarii! Luati toate locurile in care inima voastra a devenit rece si impietrita, toate locurile in care era fierbinte si manioasa si inlocuiti-le cu aceasta lumina a iubirii, a iubirii pure, a iubirii nesfarsite a universului! Simtiti-o cum straluceste in voi!

Si acum, lasati acea lumina sa coboare pana ajunge in centrul vostru, in plexul vostru solar, in timp ce voi va imaginati culoarea galbena. Si aici, lasati lumina iubitoare sa va determine sa fiti total centrati in voi-insiva! Plecata este frica de a avea incredere in alta persoana! In locul ei este adusa cunoasterea ca viata este asa cum trebuie sa fie. Plecat este sentimentul ca v-a fost luat ceva! In schimbul sentimentului de gol sau de a fi incomplet, simtiti-va intreg si centrat, absolut complet, exact asa cum sunteti!

Si acum, lasati lumina sa mearga mai departe, in centrul pasiunii si al sexualitatii voastre, in timp ce va imaginati culoarea portocalie. Si aici, lasati iertarea sa va redea iubirea de viata, capacitatea voastra de a fi incantat de lucrurile noi! Si, lasati-o sa va redea si abilitatea voastra de a avea relatii, care sa nu fie patate de tradare si lipsuri! Simtiti cum lumina deschide fluxul si va va permite sa va conectati cu alti oameni, sa va conectati cu pasiunile voastre din viata! Lasati-o sa va reaminteasca cat sunteti de atractivi, asa cum sunteti, in acest moment!

Si acum, lasati lumina sa patrunda in chakra radacina, care se afla la baza coloanei voastre. Imaginati-va culoarea rosie! Si aici, lasati stralucirea iertarii sa va redea sentimentul de siguranta! Lasati-o sa va indeparteze orice sentiment de nesiguranta si in schimb, simtiti cum aceasta iertare v-a dat inapoi viata voastra, v-a dat inapoi abilitatea voastra de a avea grija de voi, fara frica si teama, v-a dat inapoi abilitatea voastra de a fi stabili si in siguranta, stiind ca voi puteti sa va eliberati de greseli, ca puteti merge mai departe, neavand importanta ce ati facut sau ce vi s-a facut si ducand o existenta stabila si in siguranta! Lasati lumina iertarii sa va redea acest sentiment al stabilitatii si sigurantei, in viata voastra!

Si apoi, lasati lumina sa se imprastie prin picioarele voastre, relaxandu-le si permitandu-va sa stiti ca nu exista nimic de care sa va temeti, nimic de care sa fugiti! Totul este bine!

Acum, permiteti sa revenim la inima voastra, unde se afla cristalul iubirii si iertarii stralucind! Din nou, simtiti-il in inima voastra pentru un moment si scaldati-va in stralucirea lui! Simtiti cum inima voastra se vindeca si devine mai puternica si mult mai iubitoare, clipa de clipa!

Acum, lasati lumina sa urce spre gatul vostru, in timp ce va imaginati culoarea albastra! Si aici, lasati sa iasa cuvantele “eu iert”! Lasati aceste cuvinte sa cante prin sufletul vostru: eu iert, eu iert, eu iert!

Si lasati aceasta lumina a iertarii sa va redea abilitatea voastra de a va exprima si de a spune ce trebuie sa spuneti, fara frica! Lasati-o sa va redea abilitatea voastra de a va exprima deschis si cu bucurie! Si da, cu mare iubire!

Si acum, lasati lumina sa difuzeze spre locul din mijlocul fruntii voastre, cunoscut ca al treilea ochi! Imaginati-va o culoare albastra adanca, un albastru indigo, in timp ce simtiti lumina ce patrunde in aceasta zona! Observati cum va deschide abilitatea voastra intuitiva, cum va reda vederea interioara si exterioara! Simtiti cum va indeparteaza norii confuziei si va permite sa-i vedeti pe ceilalti oameni, asa cum sunt de fapt acum, fara coloratura a celor ce s-au petrecut in trecut! Observati cum vederea voastra scanteiaza de claritate, curatata de manie, invinuire, regret si doruri, lasandu-va sa vedeti totul asa cum este, chiar acum, in toata frumusetea si minunatia lui! Permiteti-va sa vedeti lucruril asa cum sunt si aflati ca totul este asa cum trebuie sa fie!

Si acum, lasati lumina sa se inalte la coroana capului vostru, in timp ce va imaginati culoarea violet! Ah, simtiti cum se deschide canalul cunoasterii voastre! Inaltati-va atentia mai sus si mai sus, pana veti simti conectarea cu propriul vostru sine-suflet, o conectare pura a iubirii si a energiei curgand intre sinele vostru suflet si coroana capului vostru!

Simtiti cum sinele vostru suflet este alcatuit din iubire si asta prin indepartarea neiertarii, caci voi v-ati deschis imediat acest canal mai mult si mai mult, atat de mult incat acum toata energia sinelui vostru suflet este capabila sa curga in jos!

Simtit-o acum, simtit-o cum curge in jos si se revarsa in intregul vostru corp! Simtiti iubirea, iubirea totala, iubirea completa, in timp ce se revarsa prin voi, va purifica si va echilibreaza! Simtiti-o, de la coarana capului vostru, pana la degetele picioarelor voastre!

Simtiti ce doreste sinele vostru suflet de la voi! Simtiti cum totul este bazat pe iubire, pe iubire si pace si pe bucuria linistita! Simtiti cum aceasta este capabila acum sa se reverse netulburata prin voi!

Si pentru un moment, doar scaldati-va in aceasta lumina!

Si astazi, cand veti patrunde in activitatea zilnica, daca veti incepe sa reveniti la unele ganduri si sentimente vechi, doar puneti-va mana deasupra inimii voastre si in liniste spuneti-va “Eu iert”! Apoi, observati cristalul ce straluceste in inima voastra, daruind iubire, iubire si mai multa iubire! Simtiti-il cum straluceste in inima voastra si simtiti cum acea lumina se imprastie in corpul vostru! Oferiti-va acest dar mereu si mereu, pana cu greu va veti aminti, cum ati simtit acea piatra!

Si acum este momentul sa revenim. Miscati-va degetele, apoi picioarele! Miscati-va degetele de al maini, apoi mainile! Ridicati-va bratele deasupra capului si intindeti-le! Si, cand sunteti pregatiti, respirati inca o data profund si deschideti-va ochii!

Si reamintiti-va astazi, ca iertarea este un dar oferit voua-insiva. Este un mod de a va rechema viata voastra, de a continua si de a crea viata cum doriti, cu adevarat! Spuneti mereu si mereu: Eu iert, eu iert!

Meditatia Abundentei


Inchideti ochii, respirati profund si relaxati-va! Tot ce vom face, va fi usor si relaxant. Doar permiteti-va sa fiti, abandonati-va vocii mele si clipei si invitati usor universul sa va ofere toate darurile si virtutile.

Mai intai, vom respira usor, spre un loc linistit, numarand inapoi, de la zece pana la unu. Cand vom ajunge la unu, veti fi foarte, foarte relaxati

Si acum, respirati. Inspirati, zece, zece, zece si expirati, noua, noua, noua. (numarati inapoi pana la unu)

Si acum, respirati adanc din nou si cand faceti asta, imaginati-va o scena linistita, un lac cu o pasare planand usor deasupra. Aceasta sa fie o scena centratoare, pe care sa o folositi mai tarziu, oricand veti avea nevoie sa fiti relaxati. Doar imaginati-va aceasta scena si ea va chema inapoi intreaga relaxare si deschidere a acestei sedinte.

Acum, vom elibera usor tensiunea din toti centrii vostri energetici. Acestia sunt locurile din corpul vostru, in care curge energia inauntru si inafara si se numesc chakre. Vom intra in chakre si pentru fiecare, va veti plasa atentia acolo, relaxandu-o si lasand energia sa curga. Puteti sa va imaginati culoarea asociata cu acea chakra. Sau puteti sa nu faceti nimic din acestea si in mod simplu sa va relaxati si sa ascultati cuvintele. Orice veti face sau nu veti face, este bine.

Sa incepem cu prima chakra, care este localizata la baza coloanei. Daca sunteti asezati, puteti sa va imaginati energia din coloana voastra extinzandu-se in jos prin aceasta chakra, spre pamant. Imaginati-va culoarea rosie si apoi usor eliberati orice tensiune aveti in aceasta zona.

Eliberati orice frica aveti, legata de a avea un acoperis deasupra capului si a avea mancare pe masa. Eliberati orice frica legata de a supravietui in aceasta lume. In schimb, umpleti-va cu siguranta si protectia universului, cu cunoasterea sigura ca sunteti iubiti si ingrijiti de el. Sunteti in siguranta. Sunteti protejati. Acesta este adevarul. Permiteti acestui sentiment sa se imprastie in voi, cu energia care curge prin aceasta chakra, prindeti radacini in pamant si in stabilitatea lui. Inradacinati-va in pamant si spijiniti-va pe natura. Constientizati-va ca pe un copil al naturii, liber si lipsit de griji, unu cu Tot Ce Este in aceasta lume fizica, obtinand ce aveti nevoie, ca o parte a curgerii naturale, usoare care este viata.

Si, doar pentru um moment, imaginati-va cum ati dori sa fie acesta parte a vietii voastre, cum ati dori sa traiti in armonie si siguranta, stabili si conectati, fiecare cu totul, intr-un mod usor si plin de gratie

Si acum, lasati-va atentia sa urce usor in corp in cea de-a doua chakra, care este chakra sexualitatii si creativitatii. Imaginati-va culoarea portocalie, cand va concentrati atentia pe organele voastre sexuale, locul placerii si al pasiunii, locul creativitatii fundamentale, care este creatia vietii. Relaxati orice frici pe care le aveti, legate de propria atractivitate si sexualitate. Relaxati orice tensiune aveti in legatura cu gasirea perechii, sau de a avea copii.

Aflati ca aceasta curegere de energie nu este legata doar de sexualitate si de placerile corpului, ci si de pasiunea voastra legata de viata, de abilitatea voastra de a simti viata in mod vibrant si de a afla mare placere in viata, prin si in afara sexualitatii. Simtiti curgerea echilibrata, lina, a energiei de aici, curatandu-va de dependente si de pofte si umplandu-va, in schimb, cu o conectare vibranta cu ceea ce este, plini de emotie in legatura cu lucrurile noi si bucuria ce urmeaza pasiunilor voastre. Eliminati frica si permiteti-va sa recunoasteti propriul farmec si utilizati-l in cautarea a tot ce va place.

Simtiti echilibrul aici, echilibrul dintre dorintele si poftele fizice si placerea de a fi, in mod simplu, o fiinta vie! Permiteti curgerea aici, sa fie usoara si fina, deschisa si cursiva, nu inchisa si chinuita. Nu prinsa sau saracacioasa. Doar deschisa, cursiva si echilibrata.

Si, pentru o clipa, imaginati-va ce v-ati dori in aceasta parte a vietii, in legatura cu orice relatie pe care o doriti, cu copiii pe care doriti sa-i aveti sau sa ii ingrijiti si alte pasiuni ale voastre, cautarea artelor creative, a unei munci implinitoare, a conectarilor si fuziunii cu alti oameni, a schimbarii libere dintre a atrage si a fi atras.

Si acum, mutati-va usor atentia pe a treia chakra, pe stomac, pe plexul solar si imaginati-va culoarea galbena. Acesta este centrul vostru, locul din care va puteti schimba directia spre propria voastra senzatie de bine, locul acelui sentiment de bine, care este legat de intuitia voastra si de conectarea cu sinele-suflet prin corpul vostru.

Acesta este si centrul rezervorului de pace, pe care il veti inalta, cand veti creste spiritual, locul care va aminteste cine sunteti.

Si acesta este locul vointei voastre, a intentiilor voastre, a sperantelor si dorintelor voastre. Si, aveti nevoie sa fiti echilibrati aici, ca sperantele si dorintele voastre, scopurile si intentiile pe care le-ati ales pentru voi sa fie in profunda aliniere cu acel sine profund, care sunteti. Cand sunteti echilibrati aici, cand energia curge liber si usor, voi veti afla ca dorintele voastre si dorintele universului sunt una si ca sinele vostru superior va ghideaza, va conduce, prin acel sentiment de pace si confort, din plexul vostru solar.

Simtiti acea pace acum! Simtiti acest centru! Curgeti cu acest centru, echilibrati si plini de energie. Simtiti cine sunteti, cine sunteti cu adevarat, in afara de dorintele si cerintele altora, in afara de ceea ce vi s-a spus sa faceti. Eliberati toate fricile legate de a fi cine sunteti si imbratisati-va in perfectiunea voastra acum, din acest rezervor profund de pace centrata.

Acum, mutati-va usor atentia in inima si imaginati-va culoarea verde. Acesta este locul iubirii. Si cand deschideti usor aceasta chakra si permiteti energiei sa curga inauntru si in afara, poate veti simti iubirea nesfarsita a universului curgand, curgand si purificand toate fricile, toate dubiile. Voi sunteti cine sunteti si acest fapt este perfect. Voi sunteti cine sunteti si sunteti iubiti in mod profund, asa cum sunteti. Permiteti iubirii universale sa curga inauntru si sa va purifice de toate sentimentele negative. Apoi lasati-o sa patrunda in interior si umpleti-va cu iubire, cu iubire pentru voi-insiva, cu iubire pentru viata insasi. Lasati-o sa curga si sa curga, pana cand veti fi atat de plini, incat iubirea se va revarsa, se va revarsa si apoi va atinge pe ceilalti, pe cei din viata voastra, pe cei din viata voastra care doriti sa fie conectati cu iubirea si apoi in afara, in afara, pana atinge tot ce exista in viata voastra.

Constientizati aceasta placere de a darui! Constientizati ca universul va daruieste, va daruieste intreaga iubire de care veti avea nevoie vreodata si o acceptati profund in voi, pana deveniti plini si apoi o daruiti altora. Curgerea nu este una a lipsei. Energia de aici nu este un gol sau un loc de umplut, dorind ca voi sa aveti mai multa iubire. Este vorba, in schimb, de o plenitudine, o constientizare sigura, ca totul este iubire si ca toata aceasta bunastare si abundenta a intregului univers, se revarsa sub forma minunatelor ape ale iubirii, ale iubirii simtita liber, ale iubirii daruite in mod liber.

Si, pentru un moment, simtiti iubirea universului curgand in interior. Simtiti-o curgand si umplandu-va, atat de mult incat va revarsati si iubirea voastra curge nesfarsit, spre tot ce exista in viata voastra


Acum, mutati-va usor atentia spre chakra gatului vostru si imaginati-va culoarea albastra. Aici, abundenta universului se face simtita prin exprimarea voastra deschisa, privitor la cine sunteti. Voi simtiti cine sunteti in centrul vostru. Voi il colorati cu iubirea din inima voastra, iubindu-va in mod profund. Si acum, prin gatul vostru va exprimati in exterior, deschisi si plini de iubire.

Si din nou, ca si cu iubirea, este vorba de a primi si de a darui. Voi ii ascultati pe altii si ii intelegeti. Voi comunicati cu ei. Si va exprimati pe voi. Cand sunteti echilibrati, cand energia curge inauntru si inafara, veti fi capabili sa exprimati cine sunteti, in timp ce inca veti lucra bine cu ceilalti. Aceasta este o combinatie foarte puternica, a invata sa ii asculti pe altii si a-i accepta profund, a-i intelege si apoi a gasi o cale de a exprima cine sunteti, de asemeni. Mare parte a propriei voastre abilitati de a crea abundenta in viata voastra se trage din asta, din aceasta exprimare deschisa si creativa a voastra, in contextul comunicarii cu ceilalti.

Si aici, de asemeni, permitand acestei energii sa curga liber si cu ususrinta inauntru si inafara, veti invata sa ascultati nu numai cu urechile voastre, cu cu intuitia voastra, pentru a intelege oamenii la un nivel mai profund, pentru a patrunde in ei si a sti ce simt, ce vor. Si, veti crea mare abundenta si oportunitati prin deschiderea acestui flux al comunicarii la toate nivelele.

Si acum, cand va mentineti atentia asupra gatului vostru, imaginati-va unele modalitati pe care le-ati dori, de a va exprima si de a va deschide abilitatea voastra de a aduce cunoasterea si intelegerea celorlalti, in timp ce exprimati cine sunteti!


Si acum, mutati-va usor atentia in locul din mijlocul fruntii, cunoscut ca al treilea ochi si imaginati-va o culoarea albastra-indigo profunda. Aici voi veti deschide mai larg locul intuitiei voastre. Acum, ca si sentimentul psihic din plexul solar si comunicarea intuitiva prin gat, voi puteti sa va deschideti puterea de a vizualiza, abilitatea de a vedea ce este, ce a fost si ce va fi in urmatorul moment. Deschideti-va catre toata cunoasterea din univers! Invatati sa aveti incredere in aceasta parte din viata voastra, sa aveti incredere in curgerea libera a cunoasterii si intelegerii. Eliberati-va de vechile ideii si de restrictii. Deschideti-va spre un univers nelimitat, stralucind de posibilitati. Observati cum va inconjoara oportunitatile, in fiecare moment. Observati cum schimbarea este doar o deschidere a oportunitatilor, pe care le puteti atrage.

Permiteti curgerea libera a energiei inauntru si in afara, incepeti sa va eliberati de ciclul asteptarilor si dezamagirilor, in schimb, imbratisati viata prin toate posibilitatile ei scanteietoare, viata cu oportunitatile abundand la fiecare colt.

Si pentru un moment, cu atentia indreptata aici, pe al treilea ochi, imaginati-va unele lucruri pe care ati dori sa le creati in viata voastra abundenta. Imaginati-va viata pe care doriti sa o aveti,in mod viu si deschis. Permiteti-va sa simtiti acestea! Permiteti-va sa fiti acestea! Permiteti-va sa va ingrijiti!

Si acum, mutati-va usor atentia spre varful capului si imaginati-va culoarea violet! Simtiti energia care se deschide si se extinde aici, conectandu-va cu propriul vostru sine-suflet. Mai intai concentrati-va pe chakra coroanei capului. Simtiti curgerea usoara a energiei in capul vostru si in jos prin intregul corp. Simtiti-va simtul intuitiv al cunoasterii extinzandu-se si deschizandu-se, chiar acea cunoastere subtila, ca totul este asa cum ar trebui sa fie.

Si acum, imaginati-va o coloana aurie de energie inaltandu-se din varful capului in sus, mai sus spre propriul vostru sine-suflet, spre Sinele Divin, care este Sursa adevarului vostru si a fiintei voastre. Observati coloana de energie aurie si lasati energia sa curga in jos. Extindeti calea energiei. Extindeti-o mai mult si observati toata energia coborand in voi.

Si cand ea coboara prin cap simtiti-o, urmati-o in jos in corpul vostru. Simtiti cum curata orice ultim vestigiu al fricii si al indoielii. Ea curata viziunea voastra, ca voi sa puteti vedea clar. Ea va curata gatul ca voi sa va puteti exprima si sa comunicati cu ceilalti. Ea va curata inima, ca voi sa puteti primi si darui iubirea. Ea va purifica centrul vostru, incat sa aveti mereu un rezervor plin profund de pace in interior. Ea purifica locul pasiunii si a sexualitatii, incat sa puteti sa va bucurati de placeriile din acest plan al vietii fizice. Ea va purifica chakra bazei, incat voi veti sti intotdeauna ca sunteti iubiti si protejati, ca intotdeauna sa va simtiti impamantati, in siguranta si stabili si sa stit ca totul va fi bine

Lasati aceasta energie aurie sa curga prin coroana capului si sa va umple cu iubire, cu bucurie si cu pace, atat de mult incat voi sa nu puteti ajuta, ci incepeti sa zambiti, atat de mare este bucuria!

Si acum, noi suntem pregatiti sa plantam semintele abundentei din viata voastra. Luati fiecare din lucrurile pe care vi le-ati imaginat, calea pe care doriti sa fie viata voastra, imaginati-vi-le pe scurt, din nou si puneti-le in palma mainii voastre. Este o micuta samanta pe care o vom planta in univers, o vom lasa sa germineze, sa incolteasca si sa cresca. Imaginati-va tot ce ati dori sa creati in viata voastra ca pe o samnata si puneti-o in palma mainii.

Si acum, vom invita pasarea albastra sa vina si sa ia aceste semnite, sa zboare departe si sa le planteze pentru voi, ca ele sa poata creste si inflori si sa creeze abundenta in viata voastra. Tineti mainile indepartate! Observati pasarea albastra coborand si luand semintele si plantandu-le in univers, intr-un sol fertil

Observati-va cum va tineti mainile deschise. Observati cum trebuie sa lasati sa plece semintele, ca ele sa fie plantate. Daca veti tine pumnul inchis, daca veti incerca sa controlati semintele, nu veti avea succes, nu asa cum veti dori, daca pasarea ar veni si le-ar planta in locul cel mai bun. Pentru ca, vedeti, pasarea albastra cunoaste nu doar ce doriti voi in viata, ci cunoaste si dorintele si vointele celorlati. Pasarea albastra cunoaste inimile si mintile tuturor oamenilor, cu care va veti intersecta, cunoaste actiunile pe care le vor face si planurile pe care le vor realiza si asa aceasta minunata pasare albastra, poate sa puna semnitele chiar acolo unde vor actiona mai bine, in locul cel mai potrivit, ca sa creasca si sa infloreasca.

Si, tot ce aveti nevoie, este sa le lasati sa plece. Lasati sa plece si eliberati acele dorinte in lume. Si apoi, cand veti face alegeri pe durata zilei, cand veti avea o oportunitate de a actiona, priviti in jur si observati atent. Deschideti-va toate curgerile energetice si lasati sa curga informatia in voi. Observati ce oportunitati exista, chiar aici, chiar acum. Observati daca exista ceva care apare intr-un loc neasteptat. Urmati acel sentiment din centrul vostru, care va spune ce sa faceti, ce este bine pentru voi. Urmati acel sentiment din gat, care va spune cand este momentul sa rostiti partea voastra si cum sa o faceti. Urmati acea viziune, acea cunoastere. Lasati toata energia voastra sa curga si sa se echilibreze si apoi faceti ce simtiti ca este bine.

Asta este tot. In fiecare moment, in fiecare zi, faceti ce simtiti ca este bine. Faceti asta si semintele pe care le-ati plantat vor incepe sa creasca si sa infloreasca. Si mai mult decat atat se va intampla. Alte plante la care nu v-ati gandit nicicand, vor creste alaturi si veti fi inconjurati de abundenta plina de gratie, a unui univers curgand liber, stropiti cu iubirea sa nesfarsita

Si acum, este momentul sa revenim. Inspirati profund de cateva ori. Miscati-va degetele si apoi picioarele. Miscati-va mainile si apoi bratele. Ridicati-va bratele deasupra capului si intindeti-le. Rotiti-va usor umerii. Respirati profund si deschideti ochii.

Si cand iesiti in lume astazi, amintiti-va: Deschideti-va! Revarsati-va! Echilibrati-va! Eliberati-va! Observati! Actionati!

Ah, cat de usoare sunt toate!


Meditatia iubirii


Lasati Iubirea Luminii Christice sa va patrunda fiinta.Aceasta va apartine cu conditia sa o cereti.Deschideti-va gandurile cu un simplu "Doamne fii cu mine" si Dumnezeu este.

Meditatie:Inainte de a incepe,spuneti o rugaciune: "Dumnezeu al Dragostei si al Luminii,ingaduie-mi acum sa-mi trezesc constiinta in celelalte Lumi ale Tale"

Exercitiul:Intindeti-va pe spate si puneti mainile pe piept,cu palmele in jos.Constientizati (dati-va seama) ca nu urmeaza sa adormiti - acest lucru este necesar! - dar lasati gandurile sa pluteasca si sa se agite cum vor,pana cand dispar.

Orientati-va ochiul interior catre cer,care este albastru intens si cu nori,asemenea cerului din realitatea voastra.Incercati sa vizualizati acest lucru.Lasati mintea sa se relaxeze in aceasta atmosfera pentru un moment sau mai mult pana cand simtiti ca linistea va cuprinde intreaga fiinta.

Daca apar iarasi ganduri,cereti-le in liniste sa plece.Vorbiti-le calm,dar ferm,intocmai cum ati vorbi musafirilor nepoftiti,cu care va treziti la usa: "va rog lasati-ma acuma,nu am timp de voi,am alceva mai important de facut".

Cand cerul este cat mai linistit posibil,concentrati-va asupra propriilor voastre trasaturi,profilate pe cer.Priviti-va pe cer ca intr-o oglinda.Cel mai simplu mod de a face aceasta,este sa va amintiti o fotografie dintr-o perioada mai recenta - propria fotografie.

Pastrati aceasta imagine in centrul atentiei,pana cand pare sa se miste.Incercati sa vizualizati aceasta.De fapt,ea chiar se misca - odata cu energia care exista,dar nu se vede.

De acum inainte,aceasta imagine a voastra,plina de seninatatea detasarii,va pleca in propria sa sfera de contact cu Campul Informational al Universului.

Lasati mesajele sa va pluteasca in minte,fara sa aveti nici o reactie - cat mai mult timp posibil.Incercati sa le receptionati si sa le retineti pe toate.Evitati sa adormiti.Dupa finalizarea acestei faze a exercitiului,notati mesajele primite.

Facand acest exercitiu timp de cateva zile,cu o foarte mare constiinciozitate,se pot primi mesaje continand poate sunete ciudate,poate contexte stranii - dar sa nu credeti ca sunt lipsite de importanta.Aceasta este o perioada de reamintire care vi se reveleaza,iar primele mesaje par a nu fi corelate cu nimic din ceea ce ati trait sau imaginat.S-ar putea sa fie asa ,dar nu sunt lipsite de importanta.Binecuvantati aspectul straniu al acestor mesaje,pentru ca el reprezinta o sfasiere a valului - chiar si pentru cateva momente.Vor urma perioade mai lungi in care veti auzi si veti vedea multe.Dar,sa nu va dezamagiti daca nu veti primi nici o comunicare.Inseamna,ori ca inca nu sunteti pregatiti, spiritual,sa aveti acces la campul informational al Universului,ori,pur si simplu nu ati facut exercitiul cum trebuie.Sau,inca nu meritati acest lucru,ceea ce este foarte putin probabil si,in acest caz,trebuie sa cautati in interiorul vostru,sa luati legatura cu "Eu-l" vostru superior care,va va arata ce trebuie sa faceti in continuare.

Pe langa detasarea de orice v-ar putea distrage atentia,un factor esential al acestei relaxari este o rugaciune scurta,care sa-i permita sufletului sa arate drumul catre memoria celulara: "Dumnezeu al Dragostei si al Luminii,ingaduie-mi acum sa-mi trezesc constiinta in celelalte Lumi ale Tale".

Mesaj catre fiintele de pe Pamant de la fiintele de Lumina.

"Deschideti-va inimile si mintile catre Dumnezeu.Lasati Lumina sa va patrunda.Eliberati-va de fortele intunericului,care poate va controleaza,si restabiliti legatura voastra constienta,direct cu Dumnezeu.Legatura sufletului vostru cu Dumnezeu este aceeasi care a fost in toata eternitatea ,care este acum si va fi intotdeauna.CUNOASTETI-O si TRAITI-O.Deschideti-va inimile catre Unime,catre inseparabilitatea intregii vieti,in orice loc s-ar afla ea in acest Univers - unde domneste Dumnezeu cu Iubire si cu Lumina".

Deschideti-va inimile si ganditi-va la minunea care inseamna a urma Calea Luminata.Este adevar de la Dumnezeu,direct catre copiii Sai - orice forme si convingeri ar avea ei - aflati fie pe calea intunericului,fie pe Calea Luminii Christice.Puneti-va in slujba lui Dumnezeu,deci a voastra insiva.Fiti cu Dumnezeu - in toate modurile,pe toate caile si intotdeauna.

Dumnezeul interior este legatura noastra ca familie,legatura noastra in suflet si iubire si in calea luminata catre Unitate.

Lasati-va inimile sa salte de bucurie nesfarsita la gandul schimbarilor ce vor veni,ca urmare a Decretului Creatorului.

Lumina care se va revarsa intr-o splendoare crescanda,va va scalda in Iubire si Bucurie atat pe voi cat si intregul Pamant.

Echilibrul este absolut obligatoriu pentru evolutia sufletului.Nu exista pe Pamant putere mai mare decat Lumina - iar energia Luminii in rugaciune este inestimabila.

Rugaciunea este,abilitatea interioara de a comunica cu Dumnezeu in ganduri si simtiri - oriunde,oricand.In calm si in liniste,cereti cu sinceritate ajutorul lui Dumnezeu. "Doamne ajuta-ma sa-mi depasesc dependenta de….sau Da-mi Doamne,vointa de a renunta la…."Dorintele inimii Ii vorbesc la fel de clar,lui Dumnezeu.Secretul este ca dorintele voastre de a-i cere ajutor lui Dumnezeu,sa vina din toata inima.

Vizualizarea Luminii in jurul vostru si in jurul altora - precum si in jurul Pamantului _ este a o metoda minunata de inaltare spirituala.

Iubirea este o componenta integrala a esentei sufletului luminat,care are o capacitate nelimitata de a simti si de a exprima -si ea este mult mai mult decat amabilitatea sau decat alte caracteristici sau trasaturi de comportament adoptate de o persoana si care,la un loc formeaza personalitatea ei.

Ascultati-va sufletul si aveti incredere la ce vibreaza,ce simtiti ca parcurge ca un suvoi intreaga voastra fiinta.Aceasta inseamna meditatia.Soptiti-va intrebarile si ascultati raspunsurile.

Controlul mintii este una dintre tacticile cele mai periculoase ale fortelor intunericului.Uneltele lor pe Pamant sunt sufletele care aleg sa indeplineasca planurile puterii intunecate,de a captura toate sufletele.Aceasta practica cumplita a controlului mintii este la fel de insidioasa ca un poluant care invadeaza Pamantul.

"Frica este incompatibila cu Lumina" Mesajul de la cele mai Inalte Fiinte ale Luminii este: "NU VA FIE FRICA!".

Iubiti-va si aveti grija unul de celalalt,indepliniti misiunea sufletului vostru,fiind linistiti,ascultand comuniunea voastra cu Dumnezeu.Iubirea,seninatatea si echilibrul sunt uneltele unui luptator al Luminii.Inarmati-va singuri.

Dumnezeu este numai Lumina si Iubire.Cu cat energia Luminii va curge mai repede si in deplina armonie prin fiecare suflet,cu atat mai repede toata activitatea va fi binecuvantata in mod egal in spiritul,mintea si trupul lui Tot Ceea Ce Este.Cand toate sufletele vor fi luminate de cat de ampla este starea de dumnezeire in perfectiune,nu va mai exista divizare.Atunci va fi intoarcerea tuturor sufletelor in Iubirea si Lumina lui Dumnezeu - si reintegrarea cu Creatorul.

Un ultim gand profund si cuprinzator,atat de inaltator si de inspirat pe care vi-l adresez este: "Cunoasteti-va Dumnezeul din voi"